Akbank’tan 7 bin 500 TL Faizsiz Kredi Fırsatı! Mobil Uygulama İle Kolay Başvuru Avantajı!

Hayat pahalılığı vatandaşları oldukça etkilemiş durumda. Küresel çaptaki krizlerin maliyetlere yansımasıyla her sektörde her hizmet ve üründe fiyat artışları meydana geliyor. Aylık giderlerin artmasıyla birikim yapmak ise oldukça zor olmaya başladı. Birikim yapamayan vatandaş ise soluğu bankaların sunduğu ihtiyaç kredilerinde alıyor.

Bankalar müşterilerin ihtiyaçları kapsamında en çok fırsat sunduğu kampanyaların başında bireysel krediler geliyor. Her banka birbirinden özel kampanyalar ile her kesimden tüketiciye ulaşmayı hedefliyorlar.

Akbank’ın müşterilerinin hizmetine sunduğu bu eşsiz kampanya, ilk defa Akbanklı olacaklar için faizsiz 7500 TL kredi fırsatını 12 ay vadeyle karşımıza çıkarıyor. Bu avantajlı kampanyanın detayları…

Yalnızca İlk Defa Akbanklı Olanlara Özel

Akbank’ın sunduğu bu avantajlı faizsiz kredi fırsatından yalnızca ilk defa Akbank müşterisi olacak olan potansiyel müşterileri yararlanabilecek. Faiz ödemek zorunda kalmadan kredi almak isteyenlerin daha önceden Akbank müşterisi olmamış olması gerekiyor. Ancak bankanın sunduğu bu avantajlı fırsattan yararlanmak isteyenlerin Akbank’ın mobil uygulaması üzerinden müşteri olmaları gerekmektedir. Yani şubeler üzerinden müşteri olanlar faizsiz kredi imkanından yararlanamayacak.

Mobil Uygulamadan Kolay Başvuru

Öncelikle bankanın mobil uygulaması olan Akbank Mobil’i telefonunuza indirmeniz gerekmektedir. Daha sonra uygulamanın içerisinden ‘Akbanklı Olmak İstiyorum’ butonuna basıyorsunuz. Daha sonra istenilen bilgileri girip 3 aşamalı kimlik doğrulama yapmanız gerekiyor. Bu işlemler tamamlandıktan kimliğinizin önlü arkalı fotoğraflarını çekip kayıt aşamalarını tamamlamış oluyorsunuz. Daha sonra başvuru yapabileceğiniz kredi ürünlerini görebilirsiniz ve kullanmak istediğiniz kredi için görüntülü arama ile canlı görüşme yapabilirsiniz.

Faizsiz 7 bin 500 TL Kredi 12 Ay Vadeyle

Akbank’ın ilk kez müşteri olanlar için sunduğu bu avantajlı kampanya kapsamında en fazla 12 ay vade hakkı tanınıyor ve kullanılabilecek maksimum kredi tutarı 7 bin 500 TL olarak belirlenmiş. Maksimum vade ve maksimum tutarda kullanacağınız bir kredi ürünü için 12 ay geri ödemeli olarak aylık 625 lira ödemeniz gerekiyor. 7 bin 500 liraya kadar faydalanabileceğiniz bu üründe sadece bir kereye mahsus 39,38 TL tutarında kredi tahsis ücreti ödemeniz gerekiyor.

Exit mobile version