Akbank’tan market harcamalarını hafifletecek hamle; bu kartlar ile yapılan alışverişlere 60 TL indirim! Üstelik internet alışverişleri de dahil…

Market kampanyalarında avantajlı fırsatlar sunan bankalardan biri olan Akbank, yeni market kampanyasını başlattı. Bu ayın sonuna kadar yapılacak olan market alışverişlerine TL değerinde hediye Chip-Para verecek olan Akbank, kampanya dönemi boyunca her müşterisinin alışverişine maksimum 60 TL hediye edeceğini açıkladı.

AKBANK, MARKET ALIŞVERİŞİNE HEDİYE DÖNEMİNİ BAŞLATIYOR

Kampanyası kapsamında 30 Eylül 2022 tarihine kadar Akbank Kart ile internet alışverişleri de dahil olmak üzerde tek seferde yapılacak ikinci ve sonraki 250 TL üzeri alışverişe hediye TL değerinde Chip-Para verecek olan Akbank; market, manav, kasap ve şarküteri harcamalarını kampanya kapsamına aldığını duyurdu. Tek seferde yapılacak olan ikinci ve sonraki her alışveriş için 20 TL hediye edecek olan Akbank, toplamda 60 TL Chip-Para kazanabileceğini açıkladı. Kampanyaya katılım için Juzdan ya da Akbank Mobil’i kullanabilecek olan Akbanklıların kampanyaya SMS ile katılım için ‘EYLUL’ yazıp 4566 numaralı kısa mesaj hattına SMS atmasının yeterli olduğu öğrenildi.

KAMPANYA ASIL KART SAHİPLERİNİ İLGİLENDİRİYOR

Kampanya kapsamında kamuoyuna yayınladığı duyuru ile seslenen Akbank, kampanyadan sadece açık bireysel asıl Akbank Kart sahiplerinin yararlanabileceğini duyurdu. Yani ek kart ya da sanal kart sahiplerinin kampanyadan yararlandırmayan Akbank, aynı zamanda; Axess, Wings, Free ve ticari karta sahip olan banka müşterilerinin de kampanya kapsamında herhangi bir ödül kazanamayacağını belirtti. Bu kampanya kapsamında bir şart daha koyan Akbank, müşterilerinin aynı gün aynı iş yerinden yapacağı alışverişlerin yalnızca ilkini kampanya tutarına dahil edeceğini açıkladı.

ÖDÜLLER İÇİN KART VE KARTIN BAĞLI OLDUĞU HESAPLARIN AÇIK OLMASI ŞART

Kampanyası kapsamında detaylıca kamuoyunu bilgilendiren Akbank, kampanyası kapsamındaki tutarın sağlanabilmesi adına; “ATM işlemleri, nakit işlemler, EFT/Havale para transferleri, cüzdan ve ön ödemeli kartlara para yükleme, mail order, telefon order, fon alım/satım, BES işlemleri, talimatlı-talimatsız fatura ödemeleri, SGK/vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler” gibi işlemlerin hiçbirinin geçerli olmayacağını belirtti. Yalnızca belirttiği sektörlerdeki alışverişleri baz alacak olan Akbank, kampanya kapsamında kazanılan ödüllerin müşterisinin hesabına aktarılabilmesi için kart ve kartın bağlı olduğu hesabın açık olması gerektiğini yayınladığı duyuru ile müşterilerine aktardı.

Exit mobile version