Akbank’tan müjde! 20 bin TL nakit fırsatı sunuyor! Şartları sağlayan herkes alabilecek!

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için müjdeli haber Akbank tarafından geldi. Gereken şartları sağlayan herkes 5 dakika içerisinde 20 bin TL ödemeyi alabilecekler. İşte detaylar…

Akbank yapmış olduğu kampanya ile vatandaşın yüzünü güldürmeyi başardı. Son dönemlerde nakit sorunu yaşayan vatandaşlar bankaların kredi kampanyalarını yakından takip etmekte. Akbank öyle bir kampanya yaptı ki tüm vatandaşların gözünü üstüne almayı başardı. 2024 yılının ilk kampanyası ile karşımıza çıkan Akbank vatandaşlara 20 bin TL değerinde faizsiz kredi imkanı sundu. Kampanyadan yararlanmak için sırada bekleyen vatandaşlar, şartları merakla bekliyor.

20 bin TL nakit avans fırsatı! Üstelik 0 faiz avantajı ile

Nakit sıkıntısı çeken vatandaşlar bankaların kredi kampanyalarını dört gözle inceliyor. Tam da bu esnada Akbank tarafından yapılan son duyuru vatandaşların dikkatini çekmeyi başarıyor. 2024 yılının ilk kredi kampanyası duyurusu yüzleri güldürmeyi başardı. Akbank müşterilerine özel 20 bin TL faizsiz nakit avans fırsatı sunduğunu açıkladı. Bu kampanyadan yararlanmak için tek şartın Akbank müşterisi olması ise vatandaşlar için büyük kolaylık sağlıyor. Başka bir şart aranmadığını belirten Akbank müşterileri için büyük kolaylık sağlıyor.

Kampanya için gereken şartlar Akbank tarafından açıklandı

Akbank nakit ihtiyacı çeken vatandaşlar için 20 bin TL nakit avans fırsatı sunduğunu açıkladı. Üstelik bu fırsat faizsiz bir şekilde olacak dedi. Bu kampanyadan faydalanmak oldukça kolay. Mobil bankacılık üzerinden dakikalar içerisinde kolaylık ile bu kampanyaya başvuru yapılabilecek. Akbank yeni müşterisi olan ve kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler mobil uygulamayı kullanarak başvuru yapabilecekler. Mobil uygulama üzerinden görüntülü görüşme yaparak kolaylıkla banka müşterisi olunabileceğini açıkladı. Banka müşterisi olduktan sonra kolaylıkla kredi kartı başvurusu yaparak bankanın yapmış olduğu 20 bin TL faizsiz nakit avans kampanyasından faydalanmak mümkün. Faizsiz 20 bin TL nakit avans kampanya başvurusu onaylanan müşteriler ödemelerini anında hesaplarından çekebilecekler. Kredinin taksitleri 6 ay olarak şekilde planlama yapılmakta. Kampanyaya başvurmak için Akbank müşterisi olmak yeterli olacaktır. 31 Ocak tarihinde kadar kampanya devam edecektir.

 

Exit mobile version