Akbank’tan mülk sahiplerine müjde: Kredi notunuz ne olur ise olsun istediğiniz tutarlarda nakit hizmetinden yararlanabileceksiniz!

Ekonomi piyasalarının gidişatına bağlı olarak zamlanan gündelik hayat şartları vatandaşların bütçelerini iyiden iyiye zorlamaya başladı. Bu esnada nakde olan sıkışıklığını bankalar aracılığı ile çözüme kavuşturmak isteyen ancak yeterli bir aylık geliri olmayan vatandaşlara, ipotek karşılığı kredi çekme hakkı tanındı. İlgili hizmeti sunan bankalardan birisi olan Akbank, hizmetin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

İpotek Karşılığı Kredi Nedir?

Bankalara tarafından sunulan hizmet ürünlerinden birisi olan ipotek karşılığı kredi, düzenli geliri olmayan ya da kredi notu düşük olan vatandaşların nakde olan sıkışıklıklarını çözüme kavuşturmayı hedefleyen bir kredi türüdür. Bu kredi türünde banka, ilgili kredi talebi karşılığında müşterinin teminat olarak gösterdiği bir taşınmazını ipotek altına alır ve kredi borçlarının vade sonunda kapanması durumunda ipoteği ilgili mülkün üzerinden kaldırır.

Akbank İpotek Karşılığı Kredi Hizmeti 2022

İpotek karşılığında kredi hizmeti sunan bankalardan birisi Akbank’tır. Geliştirdiği her hizmetin avantajlı fırsatlar ile dolu olması sayesinde dikkat çeken banka, bu hizmetinde de farkını ortaya koymuştur.

Akbank tarafından geliştirilmiş olan ipotek karşılığı kredi hizmetinin azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı ise yüzde 1,87 olarak belirlendi. Banka kredi hizmeti için üst sınırın müşteriden müşteriye göre değişiklik göstereceğini bildirirken, ilgili veriler ışığında çekilecek olan 50 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesini 2.039,33 TL olarak hesapladı.

Akbank İpotek Karşılığı Kredi Hizmetine Nasıl Başvuru Yapılır?

Akbank tarafından geliştirilmiş olan ipotek karşılığı kredi hizmetinden yararlanarak nakit sıkışıklığını çözüme kavuşturmak isteyen vatandaşların, doğrudan banka şubelerine başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuru esnasında kimlik kartı ve teminat olarak gösterilecek olan taşınmazın tapusunun götürülmesi gerekmektedir.

Exit mobile version