Ekonomi

Akbank’tan nakit ihtiyacına ilaç gibi çözüm: 10 bin TL, 90 gün taksit erteleme imkanı ile tek tıkta hesabınızda!

Akbank nakit sıkışıklığı içerisinde olan yeni müşterilerine ve mevcut müşterilerine, 90 gün ödeme erteleme fırsatı sunduğu kredi kampanyasını tanıttı.

Akbank 90 Gün Ödeme Ertelemeli İhtiyaç Kredisi

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından birisi olan Akbank, zorlu ekonomik şartların yaşandığı şu günlerde nakde olan ihtiyacı artmış olan müşterileri ve potansiyel müşterileri için yeni bir kredi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Banka, ilgili hizmetinin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Akbank geliştirmiş olduğu yeni kredi kampanyasından 50 bin TL’nin altında nakit desteği almak isteyenlere 36 ay, 50 bin TL ve üzeri tutarlarda nakit desteği almak isteyenlere ise 24 ay vade imkânı tanıyacağını açıkladı. Banka söz konusu krediden yararlanan müşterilerine ek olarak 3 ay taksit erteleme fırsatı da sunacağını bildirdi.

Akbank 90 Gün Ödeme Ertelemeli İhtiyaç Kredisi Örnek Hesaplama Tabloları

Akbank’ın nakit sıkışıklığı içerisinde olan mevcut müşterileri ve yeni müşterileri için geliştirmiş olduğu 90 gün taksit ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyasın örnek hesaplama tabloları belli oldu.

Birinci hesaplama tablosu:

  • Kredi tutarı: 10 bin TL
  • Vade sayısı: 36 ay
  • Faiz oranı: Yüzde 2,11
  • Aylık taksit tutarı: 426,62 TL

İkinci hesaplama tablosu:

  • Kredi tutarı: 60 bin TL
  • Vade sayısı: 24 ay
  • Faiz oranı: Yüzde 1,95
  • Aylık taksit tutarı: 3.295,76 TL

Akbank 90 Gün Ödeme Ertelemeli İhtiyaç Kredisine Nasıl ve Nereden Başvuru Yapılır?

Akbank tarafından geliştirilmiş olan 90 gün taksit ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar, bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı, çağrı merkezi veya banka şubeleri aracılığı ile başvuru yapabilmektelerdir. Henüz Akbanklı olmayan müşteriler ise öncelikle belirtilmiş olan kanallar aracılığı ile banka üyeliklerini tamamlamalı, sonrasında da yine aynı kanallar aracılığı ile kredi başvuru yapmalılardır.