Akbank’tan oyun gibi kredi hizmeti: Telefonunu salla, 50 bin TL’yi kap, ödemeye 3 ay sonra başla!

Yeni dönemde çeşitli faktörler çerçevesinde arka arkaya zam alan hizmet ürünlerinden sonran alım gücü düşen ve buna bağlı olarak da nakde olan ihtiyacı artan vatandaşlara, Akbank’tan destek geldi. Banka, telefonunu sallayan herkesin hangi limite kadar kredi hizmetinden yararlanabileceğini gösteren direkt kredi kampanyasının ayrıntılarını yayınladı.

Akbank Direkt Kredi Hizmeti 2022

Türkiye’nin en gelişmiş özel bankalarından birsi olarak hizmet veren Akbank, yeni dönemde nakde sıkışıklığı olan vatandaşlar için yeni bir kredi kampanyası sunacağını açıkladı. Banka, ilgili hizmetinin isminin “direkt kredi” olduğunu ve ilgili kampanyaya yalnızca internet platformları aracılığı ile başvuru yapılabileceğini bildirdi.

Akbank tarafından geliştirilmiş olan direkt kredi kampanyasının üst limiti 100 bin TL olarak belirlendi. Banka kredi başvurusu esnasında sigorta yaptırmayı kabul eden vatandaşlara yüzde 1,92, sigorta yaptırmayı kabul etmeyen vatandaşlara yüzde 2,12 faiz oranı karşılığında hizmet sunacağını duyurdu. Ek olarak hizmetin azami vade sayısı 36 ay olarak belirlendi.

Akbank Direkt Kredi Hizmeti Örnek Hesaplama Tablosu

Akbank tarafından geliştirilmiş olan 100 bin TL üst limitli direkt kredi kampanyasının örnek hesaplama tablosu yayınlandı. Banka, ilgili hizmetten sigorta yaptırarak 50 bin TL tutarında nakit desteği almak isteyen vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarını, yüzde 1,92 faiz oranı ve 36 ay vade verileri karşılığında 2.058,68 TL olarak hesapladı.

Akbank Direkt Kredi Hizmeti Başvurusu Nasıl Yapılır?

Akbank tarafından geliştirilmiş olan 100 bin TL limitli direkt kredi hizmetinden yararlanarak ihtiyaçlarını gidermek isteyen vatandaşların başvuruları, Akbank’ın mobil uygulaması ve internet bankacılığı kanalı aracılığı ile kabul edilmektedir. Kredi hizmeti hakkında daha fazla bilgi almak isteyen vatandaşların sorularına, çağrı merkezi aracılığı ile cevap verilmektedir

Exit mobile version