Ekonomi

Akbank’tan vatandaşlara bahar ayı müjdesi: Mobil uygulamayı indirene, sıfır faizli 7 bin 500 TL’lik kredi hizmeti sunulacak!

Türkiye’nin çeşitli faktörlere bağlı olarak giderek kötüleşen bir ekonomiye sahip olduğu, iki gün önce Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanmış olan mart ayı enflasyon verileri ile resmen gözler önüne serildi. Enflasyon ve diğer mali konulara bağlı olarak giderek pahalılaşan hayat şartları, vatandaşların alım güçlerinin düşmesine ve buna bağlı olarak da nakde olan ihtiyaçlarının artmasına sebep oldu.

Gündelik hayata yansıyan yüksek oranlı zamlardan ötürü temel ihtiyaçlarını dahi karşılayamayacak duruma gelen vatandaşlar, nakit arayışı içerisine girmeye başladılar. Nakit arayışlarının, faizsiz bir şekilde çözüme kavuşmasını isteyen vatandaşlara Türkiye’nin önde gelen bankalarından biri olan Akbank’tan müjdeli haber geldi. Banka, resmi internet sitesinde yayınlamış olduğu duyuru ile birlikte, ilgili şartları sağlayan her yeni müşterisine faizsiz nakit desteğinde bulunacağını açıkladı.

Akbank’tan Faizsiz Kredi Hizmeti!

Sene başında duyurmuş olduğu emekli promosyonu kampanyasını nisan ayının başında güncelleyen ve promosyon tutarlarını artıran Akbank, bu hareket ile emekli müşteri sayısını artırmayı başardı. Emekli müşterilerinden sonra mevcut müşteri sayısını da arttırmak için çeşitli girişimlerde bulunan banka, bu hedefine ulaşabilmek amacı ile yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirdiğini duyurdu.

Akbank’ın yeni müşterileri için özel olarak geliştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasının üst limiti 7 bin 500 TL, azami vade sayısı 12 ay ve faiz oranı yüzde 0 olarak açıklandı.

Akbank Faizsiz Kredi Başvuru Koşulları

Akbank, geliştirmiş olduğu faizsiz kredi hizmetine başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar için yalnızca mobil uygulama ile yeni müşteri olma şartı koştuğunu duyurdu.

Akbank Faizsiz Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Akbank tarafından geliştirilmiş olan faizsiz kredi hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların, bankanın mobil uygulaması aracılığı ile Akbanklı olmaları ve üyelik işlemlerinin tamamlanmasını takiben 5 gün içerisinde ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmaları gerekmektedir.