Akbank’tan yeni müşterilerine, ilaç gibi gelecek alışveriş desteği! Mobil uygulamayı indirene, 250 TL değerinde chip para hediyesi!

Yeni yıla girilmesi ile birlikte geliştirmiş olduğu emekli kampanyaları ve diğer kategori kampanyaları ile bankacılık sektöründe bir adım öne çıkmayı başaran Akbank, giderek pahalılaşan gündelik hayat şartlarına karşın yepyeni bir kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. Banka, yeni müşterilerine özel olarak geliştirmiş olduğu bu kampanyada, ilgili şartları sağlayan her müşterisine toplamda 250 TL tutarında chip para hediyesi tanımlayacağını ilan etti.

Akbank Alışveriş Kampanyası 2022

Hizmetlerini özel banka statüsünde sunmaya devam eden bankalardan biri olan Akbank, yeni aya yepyeni bir kampanya ile giriş yaptı. Banka, 31 Mart tarihine kadar Akbank Mobil uygulamasını indiren ve Axess ya da Wings kart başvurusu yapan her müşterisine, 250 TL değerinde alışveriş desteği sağlayacağını açıkladı.

Akbank Alışveriş Kampanyası Katılım Koşulları

Hem siyasi hem de ekonomik birtakım sebeplerden ötürü gündelik hayat hizmetlerine gelen yüksek oranlı zamlar karşısında vatandaşın yanında olduğunu gösteren Akbank, duyurmuş olduğu yeni alışveriş kampanyası ile vatandaşların bütçelerini ferahlatmayı hedeflediğini bildirmiş oldu.

Banka, 31 Mart tarihine kadar mobil uygulama üzerinden Axess ya da Wings kart başvurusu yapan ve onaylanan kartı ile 10 Nisan tarihine kadar 500 TL ve üzeri tutarlarda alışveriş yapan müşterilerine 50 TL, toplamda 250 TL chip para yüklemesi yapılacağını bildirdi. Kampanyaya, 1 Mart tarihinden önce edinilmiş olan Axess ve Wings kartları, dahil edilmedi.

Akbank Alışveriş Kampanyası Katılım Başvurusu

Akbank’ın yeni dönemde geliştirmiş olduğu 250 TL değerinde ki alışveriş desteği hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların, Akbank mobil uygulamasını indirmeleri ve uygulama içerisinden kampanyaya dahil edilen kartlardan birine başvuru yapmaları gerekmektedir. Söz konusu başvuruları onaylanan müşteriler, kampanyalar kısmından alışveriş kampanyası butonuna tıklayarak kampanyaya katılım sağlamalıdırlar.

Exit mobile version