Akbank’tan yeni müşterilerinin yüzünü güldürecek alışveriş kampanyası! Bankaya gelene, 500 TL hediye para verilecek!

Yeni dönemde çeşitli faktörler çerçevesinde üst seviyelerden zam alan gündelik hayat ürünleri, vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılama noktasında nakit desteği arayışı içerisine girmelerine sebep oldu.

Market alışverişlerini, bütçeleri sarsılmadan yapabilmek adına alternatif yollar arayan vatandaşlara, Türkiye’nin en prestijli özel bankalarından biri olan Akbank yeni dönem müjdesini verdi. Banka, ilgili şartları sağlayan yeni müşterilerinin hesaplarına 500 TL’ye kadar varan hediye para yüklemesi yapılacağını bildirdi.

Akbank 500 TL’lik Alışveriş Kampanyası 2022

Bankaya kaydı bulunan emekli müşterileri ve diğer kategorilerde yer alan mevcut müşterileri için geliştirmiş olduğu kampanyalar ile bankacılık sektöründe bir adım öne çıkmayı başaran bankalardan biri olarak karşımıza çıkan Akbank, yeni dönemde kendi bünyesine ilk kez dahil olacak olan müşterileri için de bir kampanya geliştirdiğini duyurdu.

Akbank’ın resmi internet sitesinde detayları paylaşılmış olan yeni müşteri kampanyası hizmetine göre bankaya ilk kez gelen müşterilere, 500 TL’ye kadar hediye para verileceği bildirildi.

Akbank Alışveriş Kampanyası Detayları 2022

Akbank tarafından geliştirilmiş olan limitli alışveriş kampanyasına göre yeni dönemde Axess ya da Wings karta başvuru yapan ve ilgili kartlar ile harcama yapan vatandaşlara, harcamalarının yüzde 20’si, banka hizmetleri dahilinde yaptıkları işlem başına 100 TL, toplamda 500 TL hediye para yüklemesi yapılacak. Kampanya, 31 Mart tarihinden önce ilgili kartlara başvuru yapan yeni müşteriler için geçerli olacak.

Akbank Alışveriş Kampanyası Başvurusu 2022

Akbank tarafından geliştirilmiş olan 500 TL’lik alışveriş kampanyasının ayrıcalıklarından yararlanmak isteyen vatandaşların, 31 Mart tarihine kadar Akbank mobil uygulamasını indirmeleri ve kampanya kapsamında belirlenmiş olan kartlardan birine başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvurunun onaylanması durumunda, kampanyaya katılım gerçekleşmektedir.

Exit mobile version