Ekonomi

Aktif Bank 30 bin liraya kadar düşük faizle taksitli alışveriş kredisi veriyor!

Aktif Bank tarafından alışveriş kredisi kampanyası paylaşıldı. Bu kampanya kapsamında 30 bin liraya kadar kredi verilebileceği belirtilirken 36 ay vade imkanı sağlanacağı da vurgulandı.

Bu kredi kampanyası hakkında yapılan açıklamada “N Kolay Taksit; Türkiye’nin önde gelen markaları olan anlaşmalı bayilerimize sunduğumuz Online Tüketici Finansman Modeli’dir. Beyaz eşyadan mobilyaya, doğal gaz tesisatından medikal yataklara birçok sektörde hizmet vermektedir.” ifadelerine yer verildi. Bu kredi kampanyasında 30 bin liraya kadar kredi verilebileceği belirtildi. 36 ay vade imkanı sağlandığı belirtilen açıklamada nüfus cüzdanınız ile birlikte anlaşmalı bayilere gelerek 3050’ye “TAKSİT boşluk TC Kimlik Numaranızı” yazarak SMS gönderilmesi ile başvuru yapılabilir.

KREDİNİN ONAYLANMASI 

Konu ile ilgili olarak SMS gönderdikten sonra size yine SMS ile kredi başvuru numaranız iletilecek olup bu numarayı ürünü satın alacağınız bayinize iletmeniz gerektiği vurgulandı ve bayiye kredi başvuru numaranızı ilettikten sonra kredinize ait bilgiler bayi tarafından hızlıca tamamlanıp talebiniz kısa sürede değerlendirilecektir. Eğer talebiniz olumlu sonuçlanırsa kredi sözleşme ve evraklarınızı imzalayarak ürününüzü bayinizden hemen teslim alabilirsiniz.

KREDİ ÖDEMELERİ 

Kredi taksit ödemeleri hakkında Aktif Bank tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Tüm PTT iş yerlerinden TC Kimlik Numaranız, başvuru numaranız ya da müşteri numaranız ile birlikte ‘’Kredi Yatırma’’ işlemi yapmak istediğinizi söyleyerek 4 TL karşılığında yapabilirsiniz.

Tüm PTT Matiklerinden TC Kimlik Numaranız ile birlikte Aktif Bank’taki IBAN Numaranız ile ÜCRETSİZ yapabilirsiniz.

Herhangi bir bankada bulunan hesabınızdan Aktif Bank’taki IBAN Numaranıza EFT yapabilirsiniz.

TC Kimlik Numaranız ve Aktif Bank’taki IBAN Numaranız ile Vakıfbank ATM’lerinden %0,8 oranında (Ücret 3TL+BSMV’nin altında kalırsa, 3TL+BSMV; 20TL+BSMV’nin üstünde olursa, 20TL+BSMV) karşılığında kartsız işlem yaparak gerçekleştirebilirsiniz.

Anlaşmalı olduğumuz UPT bayilerine Nüfus Cüzdanınız ile giderek ücretsiz gerçekleştirebilirsiniz.​

FAİZ ORANLARI

Aktif Bank tarafından duyurulan kredi faiz oranları ise şöyle oluyor:

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.