Ekonomi

Aktifbank, Yapı Kredi Bankası ve Akbank, ihtiyaç kredisi borçlarını 3 ay erteliyor! İhtiyaç kredisi 2022

Geçtiğimiz yılın son zamanlarından bu zaman kadar çeşitli faktörler çerçevesinde giderek kötüleşen ekonomik şartlar, vatandaşların alım güçlerinin düşmesine ve buna bağlı olarak da nakit ihtiyaçlarının artmasına sebep oldu. Bütçelerini ferahlatmak ve hiç değilse temel ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerine yönelen vatandaşlar, söz konusu hizmet başlığına ilişkin en avantajlı fırsatı sunan bankaları araştırmaya başladılar.

Vatandaşların uygun ödeme seçeneklerine sahip olan ihtiyaç kredisi arayışlarına, Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından olan Aktifbank, Yapı Kredi Bankası ve Akbank’tan yanıt geldi. 3 banka kendi bünyelerinde ayrı ayrı geliştirmiş oldukları ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmetlerini başvuruya açtıklarını duyurdu.

Yapı Kredi Bankası 90 Gün Ödeme Ertelemeli İhtiyaç Kredisi

Yeni dönemde geliştirmiş olduğu bankacılık hizmetleri ile öne çıkmayı başaran özel bankalardan biri olan Yapı Kredi Bankası, nakde sıkışan vatandaşlar için de yeni bir hizmet geliştirdiğini duyurdu. Bankanın resmi kanalları aracılığı ile yayınlanmış olan ihtiyaç kredisi hizmeti için vatandaşlara 90 gün ödeme erteleme imkânı tanınacağı bildirildi.

Yapı Kredi Bankası’nın söz konusu ödeme ertelemeli hizmetinden 20 bin TL tutarında nakit desteği almak isteyen vatandaşlar için ödenecek aylık taksit tutarı, yüzde 2,84 faiz oranı ve 36 ay vade karşılığında 1.018,70 TL olarak hesaplandı.

Aktifbank 90 Gün Ödeme Ertelemeli İhtiyaç Kredisi

Farklı kategorilere ilişkin geliştirmiş olduğu destek kampanyaları ile dikkat çeken Aktifbank, yeni dönemde 90 gün ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıklayan bankalardan biri oldu. Banka, söz konusu hizmetinden 10 bin TL tutarında nakit desteği almak isteyen vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarını, yüzde 3,29 faiz oranı ve 36 ay vade verileri karşılığında 583,20 TL olarak hesapladı.

Akbank 90 Gün Ödeme Ertelemeli İhtiyaç Kredisi

Akbank da yeni dönemde nakde sıkışan müşterilerine 90 gün ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıklayan bankalardan biri oldu. Banka, söz konusu hizmetinden 20 bin TL tutarında nakit desteği almak isteyen vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarını, yüzde 1,9 faiz oranı ve 36 ay vade verileri karşılığında 820,37 TL olarak hesapladı.