İzmir HaberleriManşet

Alaçatı’da Kan Donduran Cinayetin Detayları! Katilin İfadesi Ortaya Çıktı!

Cumartesi gecesi 6 kişinin gözaltına alındığı Alaçatı’da yaşanan kan dondurucu dehşetten detaylar gelmeye devam ediyor. Yaşanan olayda Alpay Kalyon, vale Faruk Baştosun tarafından öldürülmüştü. Baştosun’un uyuşturucu, yaralama gibi suçlardan kaydı ortaya çıkan Baştosun’un kan donduran ifadesi ortaya çıktı.

Alpay Kalyon ve eşi Sırma Kalyon arkadaşlarıyla birlikte eğlenmeye gittikleri mekanın yanında diğer gece kulübünün önünde bir kadının darp edildiğini görüp müdahale etmek için harekete geçti. Alpay Kalyon ve arkadaşı kadını darp eden grupla tartışma yaşadı. Mekanın önünde kavga çıktığını gören mekan çalışanları Faruk Baştosun Oğuzhan G. ve Maşallah T. de olaya dahil oldu. Vale Faruk Baştosun “Burada kavga edemezsiniz” diyerek eline aldığı bıçakla arbede sırasında Kalyon’ u kalbinden bıçakladı. Alper Kalyon olay yerinde hayatını kaybetti.

Baştosun’ un İfadesi

Uyuşturucu, yaralama gibi suçlardan emniyette 10 kaydı bulunan Faruk Baştosun, “Yan mekandan 3 kadınla birlikte tartışan ve onları tartaklayan alkollü bir kişi çıkıyordu. Aynı mekanda bulunan Alper Kalyon araya girdi. Çıkan kavga daha sonra diğer mekana taştı. Bu sırada biz de araya girdik. ” “Alper Kalyon bize bağırdı, küfretti ve vurdu. Ben de buna dayanamayıp içeriden bıçak alıp geldim. Pişmanım” ifadesinde bulundu.