Gündem

Alarm verildi: Afyonkarahisar, İzmir, Denizli, Muğla’da yaşayanlar dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden Ege Bölgesi’nde yaşayan vatandaşları uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan son dakika bilgisine göre Ege Bölgesi’nde parçalı bulut beklenirken yer yer sağanak yağış beklendiği bildirildi. Peki Afyonkarahisar, İzmir, Aydın, Muğla, Denizli’de havalar nasıl olacak? İşte detaylar

METEOROLOJİ DUYURDU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Kıyı Ege, Doğu Akdeniz ile Antalya ve Isparta çevreleri, Doğu Karadeniz ve Ordu çevreleri ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun doğu kesimlerinin genellikle yağmur ve sağanak yağışlı; Doğu Karadeniz’in yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunun yükseklerinin karla karışık yağmurlu geçeceği; yağışların Güneydoğu Anadolu’nun doğusunda yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Marmara’nın güneyi, İç Ege, İç Anadolu’nun batısı ve Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde sabah saatlerinde pus, yer yer sis; Güneydoğu Anadolu’da toz taşınımı görülmesi bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi riski bulunmaktadır.

EGE BÖLGESİ

Parçalı, yer yer çok bulutlu, batı kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerinde sabah saatlerinde pus, yer yer sis görülmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 19°C
Parçalı, zamanla çok bulutlu

DENİZLİ °C, 25°C
Parçalı, zamanla çok bulutlu

İZMİR °C, 22°C
Parçalı, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde (Salı) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

MUĞLA °C, 18°C
Parçalı, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde (Salı) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı