Albaraka Bankası’ndan iPhone 13 Pro; Xiamio Elektrikli Scooter; Apple Watch ya da Apple Airpods kazanabilirsiniz! Son tarih 30 Eylül…

Yeni banka müşterilerine olduğu gibi halihazırda banka müşterisi olup da kredi martı bulunmayan ve kredi kartı almak isteyen banka müşterilerine özel bir kampanya hazırlamış olan Albaraka Bankası, yeni çekiliş dönemini başlattı. Albaraka Bankası’nın çekilişi kapsamında iPhone marka telefonlardan; Apple marka kulaklıklara kadar pek çok kazanabileceği açıklandı.

ALBARAKA BANKASI’NDAN KAZANDIRAN ÇEKİLİŞ KAMPANYASI

Kampanyası kapsamında 1 Ağustos 2022 tarihi ile 30 Eylül 2022 tarihleri arasında Albaraka Bankası’nın mobil ve internet bankacılığı sisteminden kredi kartı başvurusu yapan bireysel banka müşterileri için çekiliş düzenleyen Albaraka Bankası, çekiliş sonucunda; 1 Adet Iphone 13 Pro, 2 Adet Xiaomi Elektrikli Scooter, 3 Adet Apple Watch ve 5 Adet Apple Airpods 3 vereceğini açıkladı. Bu kampanya kapsamında her müşterisine en fazla bir hediye kazanma şansı tanıyan Albaraka Bankası, kampanya katılmak isteyen banka müşterilerinin kredi kartına başvuruyu SMS ile yapması halinde; KART yazıp 4460’a ücretsiz olarak SMS göndermesi gerektiği öğrenildi.

ALBARAKA BANKASI, ÇEKİLİŞ HAKKINI ARTIRMAK İSTEYENLERE KREDİ KARTINI İŞARET ETTİ

Kredi kartı başvurularını şartlara uygun bir şekilde gerçekleştiren banka müşterilerinin başvuru kapsamında 1 çekiliş hakkı elde edeceğini açıklayan Albaraka Bankası, birden fazla çekiliş hakkı kazanmak isteyen banka müşterilerinin kampanya kapsamında kredi kartını kullanması gerektiğini belirtti. Bu şartı yerine getiren banka müşterilerine ek 1 çekiliş hakkı da verecek olan Albaraka Bankası, her banka müşterisinin en fazla iki çekiliş hakkı kazanabileceğini duyurdu.

ALBARAKA BANKASI, ÇEKİLİŞE EK KARTLARI DA DAHİL ETTİ

Bireysek kredi kartı başvurularını çekiliş kapsamında değerlendiren Albaraka Bankası, aynı zamanda ek kartları da kampanyası kapsamına aldı. Bu kampanya kapsamında kampanya tarihleri arasında kartını kapatan müşterilerin çekiliş haklarının iptal edileceğini duyuran Albaraka Bankası, kredi kartı kullanımına ise; kredi kartı borcu ödemesi, nakit çekim işlemleri, yurt dışında yapılacak nakit işlemleri, iade işlemleri ve puan kullanımı gibi işlemlerin dahil edilmeyeceğini açıkladı.

Exit mobile version