Genel

Albaraka Türk Katılım Bankası, farkını yine ortaya koydu! İzmir Konak’ta bir iş yeri 650 bin TL’den satışa sunuldu!

Albaraka Türk Katılım Bankası, uygun fiyatlar karşılığında gayrimenkul sahibi olmak isteyen tüketiciler ve yatırımcılar için yeni ilanlar yayınladığını duyurdu.

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI EMLAK SEKTÖRÜNÜ ŞAŞIRTTI!

Sıfır faiz ve düşük kar payı mottosu ile hizmet vermeye devam eden Albaraka Türk Katılım Bankası, yeni dönemde de arka arkaya kampanyalar duyurarak müşteri sayısını arttırmayı başardı. Bu kapsamda bir müjdeli haber daha veren katılım bankası, artan gayrimenkul fiyatlarına karşın tüketicinin ve yatırımcının yanında yer aldığını, bu neden ile de elinde bulunan icralık daireleri uygun fiyatlardan satışa sunduğunu açıkladı.

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI’NDAN İZMİR’DE SATILIK İŞ YERİ İLANI!

Albaraka Türk Katılım Bankası, yeni dönemde elinde bulunan icralık gayrimenkulleri Albaraka Gayrimenkul aracılığı ile satışa sunacağını açıkladıktan sonra yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Söz konusu yeni ihalesi kapsamında İzmir ilinin Konak ilçesinde bulunan bir iş yerini satışa çıkardığını bildiren banka, ayrıntıları paylaştı.

Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından satışa sunulan iş yerinin, Konak ilçesinin İsmet Paşa Mahallesi’nde olduğu öğrenildi. 55 metrekarelik bir kullanım alanına sahip olan iş yerinin, bir balkonunun ve bir tuvaletinin olduğu bildirildi. Banka, krediye uygun şekilde teklife açmış olduğu gayrimenkul için alt fiyatı 650 bin TL olarak belirledi.

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI’NDAN NASIL GAYRİMENKUL SAHİBİ OLUNUR?

Albaraka Türk Katılım Bankası’nın Albaraka Gayrimenkul aracılığı ile satışa sunmuş olduğu iş yeri için teklif vermek isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, herhangi bir fiziki işlem yapmasına gerek bulunmamaktadır. Banka, Albaraka Gayrimenkul platformunda yer alan ilanlar arasından ilgili ilanının bulunmasını ve açılan ekranın sağ tarafında bulunan “Teklif Ver” başlıklı formun doldurulmasını, ihaleye katılım sağlamak için yeterli görmektedir. Banka, verilen teklifler arasından değerlendirmelere yaparak en uygun müşteriye ulaşım sağlamaktadır.