Aleyna Kalaycıoğlu’nun göğüs frikiği, sosyal medyayı salladı! Elleri ile kapattı ama çok geç kaldı!

Geride bıraktığımız sezon, Tv8 ekranlarında yayınlanan fenomen yarışma programı Survivor’a katılan ve yarışmayı 4’üncü olarak tamamlayan Aleyna Kalaycıoğlu, o dönemin şampiyonu milli güreşçi İsmail Balaban’dan daha popüler olmayı başardı.

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Aleyna Kalaycıoğlu hem özel hayatı hem yarışma programı ile ilgili yaptığı açıklamalar hem de aynı dönem yarışmada bulunduğu Ayşe Yüksel ile tartışmaları ile gündemde kalmayı başarıyor. Ayrıca yarışmada iken seslendirdiği bir şarkı ile sesinin güzelliğinin fark edilmesini sağlayan Kalaycıoğlu, yarışma dönüşü çıkarmış olduğu şarkısı ile de en çok dinlenenler arasına yerleşmeyi başardı.

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından paylaştığı bir video ile gündeme gelen Aleyna Kalaycıoğlu’nun, göğüs frikiği verdiği gözlendi. Kalaycıoğlu’nun o görüntüsü, kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

Aleyna Kalaycıoğlu’ndan Frikikli Paylaşım!

Sunucu Hande Sarıoğlu ve Survivor’ın eski yarışmacılarından olan Ezgi Avı ile yakın arkadaş olan Aleyna Kalaycıoğlu, nerede ise her gününü bu arkadaş çevresi ile geçiriyor. Sosyal medya hesabından arkadaşları ile sık sık paylaşım yapan Kalaycıoğlu, son paylaşımı ile gündeme oturdu.

Hande Sarıoğlu, Ezgi Avcı ile birlikte Aleyna Kalaycıoğlu’nun evine misafirliğe gittikleri görüntüleri sosyal medya hesabından “altın kızların altın günü” notu ile paylaştı. Görüntülerde Kalaycıoğlu’nun kapıyı açtığı esnada göğsünün de açıldığı ancak kapatmakta geç kaldığı gözlendi. Bu frikiğe rağmen videonun hesapta kalması, sosyal medya kullanıcılarını şaşırttı.

Survivor’da Cinsellik Var Mı?

Geçtiğimiz günlerde Survivor yarışmasına ilişkin açıklamalarda bulunan Aleyna Kalaycıoğlu kendisine yöneltilen “Survivor’da cinsellik var mı?” sorusuna şu şekilde yanıt verdi: “Hormonlarımız baskılandığı ve adet göremediğimiz için böyle bir şeyin kimin aklına gelebileceğini bilmiyorum. Ben şahit olmadım.”

“Ayşe’yi Affetmem!”

Yarışma esnasında tartışma yaşadığı eski yarışmacı arkadaşı Ayşe Yüksel ile ilgili açıklamalarda bulunan Kalaycıoğlu, Ayşe’ye karşı kin beslemediğini ama onu affetmesinin mümkün olmadığını ifade etti.

Exit mobile version