Aleyna Tilki gelinlik giydi, nikah kıydı!

Geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımla gündem olan Aleyna Tilki gelinlik giydi ve robotla nikah kıydı. Yaptığı paylaşımda düğün davetiyesini yayınlamış ve herkesi şoke etmişti. Genç şarkıcının sırrı ortaya çıktı.

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Aleyna Tilki, yine dikkat çekici bir mesaj paylaştı. Gündeme bomba gibi düştü. Düğün davetiyesini paylaşan şarkıcı sevenlerini şoke etti. Aleyna Tilki yeni şarkısı Sır’ı sevenleriyle buluşturmaya gün sayıyor. Gelinliğe benzeyen beyaz elbisesi ve düğün davetiyesiyle yaptığı paylaşım olay oldu. Bu paylaşımla genç şarkıcı dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Tilki, “Ayın 28’inde evleniyorum” diyerek bir davetiye paylaştı.  Şarkı tanıtımı için böyle bir paylaşım yaptığı düşünülen Aleyna’ya yorum ve beğeni yağdı.

Yeni şarkısı Sır’ı bu ayın 30’unda çıkartacak olan Aleyna Tilki’nin ilk gösterimini yayınladığı klibinde bir robotla evlendiği görüldü. Nikahta Aleyna Tilki’nin şahitliğini Ersay Üner, Robot ‘un şahitliğini ise Cemal Canseven yaptı.

Tanıtım için nikah yaptı

Aleyna Tilki yeni şarkısı Sır’ı sevenleriyle buluşturmadan önce şarkıyı ve klibini sevenlerine tanıttı. Bunun için özel bir akşam organize eden Tilki, kır düğünü mizanseninde hazırlanan bir partide klipteki robot ile evlendi. Nikahta Aleyna Tilki’nin şahitliğini Ersay Üner, Robot ‘un şahitliğini ise Cemal Canseven yaptı.

Exit mobile version