Magazin

Aleyna Tilki, kendisine hayran bıraktı! Genç şarkıcı, dünyanın müzik otoritesi sayılan dergisine röportaj verdi!

Genç şarkıcılarımızdan birisi olan ve ilk olarak henüz çocuk yaşında katılmış olduğu Yetenek Sizsiniz isimli yarışma programı ile adını duyuran Aleyna Tilki, başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Şarkıları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olmayı başaran ancak yaptığı çıkışlar sebebi ile yaşça büyük meslektaşları tarafından sık sık eleştirilen Aleyna Tilki, ününü Türkiye sınırlarının ötesine taşımayı başardı.

Şarkıcılık yapmaya başladığı günden bu zamana kadar hedefinin dünyaca ünlü bir şarkıcı olmak olduğunu dile getiren genç şarkıcı Aleyna Tilki, sözlerinin arkasında durarak yurtdışına yönelik çalışmalar yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sene Warner Music Group ile anlaşma yaparak dünyaca ünlü şarkıcılar ile çalışma fırsatı bulan Aleyna Tilki, bu kez de dünyanın müzik otoritesi olarak kabul edilen dergisine röportaj vererek başarısını katmerledi.

Dünyaca Ünlü Yapım Şirketi ile Anlaştı!

Hayran kitlesinin daha küçük yaşta bireylerden oluşması sebebi ile yurtdışı hayallerini konusunda sık sık ti’ye alınan ancak eleştirilere asla kulak asmadan bildiği yolda ilerlemeye devam eden Aleyna Tilki, verdiği emeklerin karşılığını geçtiğimiz yıl almaya başladı. Genç yaşına rağmen oldukça kuvvetli bir sese sahip olan Aleyna Tilki, dünyaca ünlü yapım şirketi Warner Music Group ile anlaşma imzalayarak yurtdışı hedefine giden yolda ilk adımını atmış oldu.

Ünlü İsimler ile Çalıştı!

Warner Music Group ile anlaşma imzaladıktan sonra yurtdışında ki şarkıcılık kariyeri adına hemen çalışmalara başlayan genç şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz yıl dünyaca ünlü şarkıcılar Dua Lipa ve Diplo’nun ortaklığında hazırlanmış olan “Retrograde” isimli ilk teklisi ile büyük ses getirdi. Ardından da Dillon Francis ile bir araya gelen Tilki “Real Love” isimli şarkısını çıkardı.

Yaşı, Başarısına Engel Değil!

Yurtdışına popülerliğine giden yolda adım adım ilerleyen Aleyna Tilki, yeni bir başarıya daha imza attı. Tilki, dünyanın müzik otoritesi olarak kabul edilen Billboard dergisine röportaj veren ilk Türk şarkıcı oldu.