GenelMagazin

Aleyna Tilki’nin kardeşi Ayça Tilki şarkıcılığa soyundu!

Ünlü şarkıcı ve genç yetenek Aleyna Tilki’nin kız kardeşi Ayça Tilki, şarkıcılığa soyundu. Ablasının yolundan gitmeyi tercih eden 15 yaşındaki Ayça, ilk single ‘Sen Gibi’yi müzik piyasasına sundu.

İşte Bu Benim Masalım Ayça Tilki kimdir? Ayça Tilki kimdir, kaç yaşında? - Haberler

Ablasının yolundan gitmeyi tercih eden 15 yaşındaki Ayça, ilk single ‘Sen Gibi’yi müzik piyasasına sundu. Öte yandan ablası kadar başarılı olabileceği merak konusu olan Ayça Tilki’nin menajerliğini de annesi Havva Öztel’in yapacağı gelen iddialar arasında.

İlk olarak 16 yaşında Emrah Karaduman’ın “Cevapsız Çınlama” şarkısında vokal olarak yer alan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki’den sonra kardeşi Ayça Tilki’de şarkıcılığa soyundu. Ablasının izinden yürüyen 15 yaşındaki Ayça Tilki, ilk single ‘Sen Gibi’yi müzik sevelerin beğenisine sundu. Öte yandan Ayça’nın ilk parçasının şarkıcı Mekin’e ait olduğu da ortaya çıktı…

Ayça Tilki kimdir?

Yetenek Sizsiniz yarışması ile tanınan ve ardından milyonların sevgilisi olmayı başaran sanatçı Aleyna Tilki’nin kardeşi Ayça Tilki 14 yaşındadır. Annesi Havva Öztel Tilki, babası ise Mehmet Tilki’dir. İki kardeştir. Babası Mehmet Bey Askeriye’de memur, annesi ise özel bir kız yurdu’nun işletmecilik görevini üstlenmektedir. Özellikle son dönemlerde ablası Aleyna Tilki ile birlikte çektikleri videolarda şarkılar söylemekte ve müzik severlerinde geleceğin Aleyna Tilki’si olabilir yorumları yapılmaktadır.

Ayça Tilki aslen Konya Seydişehir’lidir. 2005 yılının Ağustos ayında İstanbul’da dünyaya gelmiş, burcu Aslan’dır. 2018 yılında annesi Havva Tilki ve babası Mehmet Tilki boşanmıştır. 2019 yılında oyunculuk dünyasına giriş yapan Ayça Tilki ünlü Youtuber isimler olan Berk Coşkun ve Ecrin Su Çoban’ın başrolü paylaştığı Masal Şatosu: Sihirli Davet adlı sinema filminin oyuncu kadrosuna dahil olmuştur. Bu film Ayça Tilki’nin ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştirdiği proje olmuştur.

Aleyna Tilki’den yeni reklam

Aleyna Tilki ve sosyal medya fenomenlerinin yer aldığı reklam filmi ekranlarda

Türkiye’de müzik sektörünün genç ismi, yaptığı tüm işlerle gündem olmayı başaran Aleyna Tilki’nin, ünlü TikTok fenomenleriyle birlikte yer aldığı DİMES reklam filmi yayına girdi. Reklam filmi bir müzik starını, dünya yıldızlarının son yıllarda sıkça kariyerlerinde kullandıkları, gençlerin favori sosyal medya uygulaması TikTok’un fenomenleriyle ilk kez bir araya getiriyor. Reklam filminde iki TikToker takımı, Aleyna Tilki’nin kendi takımlarını seçmeye ikna etmek için kapışıyor. DİMES, dünya yıldızlarının izinden giden Aleyna Tilki ve TikTok fenomenlerini bir araya getiren reklam filminin yanı sıra, yine Türkiye’de bir ilk olacak ve yaza damgasını vurması beklenen bir de video klip hazırladı.