Magazin

Alina Boz’un Yer Aldığı Bandırma Füze Kulübü’nün Beyaz Perdede Boy Göstereceği Tarih Belli Oldu!

Son yılların en çok beğenilen isimleri arasında olan Alina Boz ve Denizcan Aktaş’ın başrolleri paylaştığı filmin vizyon tarihi netleşti. Bandırma Füze Kulübü isimli filmde bir araya gelen Alina Boz ve Denizcan Aktaş’ın hayranları, çekimleri tamamlanan filmin vizyona girmesi için gün sayıyor. Detaylar haberimizde…

Yaşanmış bir hikayeyi beyaz perdeye aktaran Bandırma Füze Kulübü isimli film, geçtiğimiz sene itibarı ile çekimlerini tamamlamıştı. Bandırma’da yapılan çekimlerden fotoğraflar paylaşan Alina Boz, hayranlarının sabırsızlanmasına neden olmuştu. Daha geçen seneden, en çok beklenilen yapımlar arasında Alina Boz’un başrolünde olacağı Bandırma Füze Kulübü yer almıştı.

21 Ekim’de Beyaz Perdede İzleyici ile Buluşacak!

Çekimlerinin tamamlanmasına rağmen vizyon tarihini açıklamayan yapımcılar, filmin yayınlanmasını bekleyenlere müjdeli haberi verdi. Yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Sorak’ın oturduğu Bandırma Füze Kulübü, 21 Ekim 2022 tarihinde ilk kez izleyici karşısına çıkacak.

Yaşanmış bir hikayeyi konu alan Bandırma Füze Kulübü, kısıtlı imkanlar ve yaşanan pek çok olumsuzluğa rağmen gökyüzüne füze göndermek isteyen Bandırmalı gençlerin hikayesini beyaz perdeye yansıtacak.

Gerçek bir hayat hikayesinden esinlenilen yapım, senaryosu kadar oyuncu kadrosu ile de dikkatleri üzerine çekti. Filmin başrollerini Alina Boz, Denizcan Aktaş, Aslı Bekiroğlu, Erkan Kolçak Köstendil, Görkem Sevindik, Atay Yıldız, Öykü Gürman, Bülent Alkış, Tolga Canbeyli ve Altan Erkekli üstlendi.

Yaşanmış Bir Hikaye Konu Alındı

Bandırma Füze Kulübü, 1957 yılında geçiyor. Sovyetlerin uzaya füze yollaması tüm dünyada geniş yankı buluyor. Bandırma’da lise çağlarındaki bir grup genç için bu olay, bir ilham kaynağına dönüşüyor.

Pek çok olumsuzluğa ve imkansızlığa rağmen, idealleri uğruna çalışan gençlerin hikayesi dünya çapında haber oluyor.