Magazin

Alişan Söylemezsem Olmaz programına sözleri ile damga vurdu: Buse öpüşseydi…

Türkiye’nin sevilen şarkıcılarından biri olan Alişan, sunuculuğunu Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto’nun yapmış olduğu Söylemezsem Olmaz programına katıldı. Eşi, evliliği ve aile yaşamı ile ilgili pek çok soruyu samimiyet ile yanıtladığı gözlenen Alişan, çok tartışılacak sözlere imza attı. Alişan’ın canlı yayın bağlantısında sarf ettiği cümlelerden sonra birçok sosyal medya kullanıcısı tepkilerini sosyal medya hesapları aracılığı ile dile getirdi.

Boşanıyorlar Mı?

Türkiye’nin sevilen seslerinden biri olan Alişan ve oyuncu eşi Buse Varol, 2018 yılında görkemli bir düğün ile dünya evine girmişti. Geçtiğimiz aylarda koronavirüs sebebi ile kardeşi Selçuk Tektaş’ı çok genç yaşta kaybeden Alişan, bu sıkıntılı günlerini hem rahmetli kardeşinin ailesine hem de kendi ailesine sarılarak aşmaya çalışıyor.

Bugün, Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefon ile canlı bağlanan Alişan, hakkında merak edilen birçok konuya açıklık getirdi. Uzun bir süredir eşi Buse Varol ile boşanacaklarına dair iddiaların ortaya atıldığı Alişan’a konu ile ilgili sorular yöneltildi. Alişan, böyle bir durumun söz konusu bile olmadığını, daha dün sabah bile haklarında 20 taneye yakın ayrılık haberinin yapıldığını söyledi.

Program sunucuları ile sohbet eden Alişan, mutluluğun reyting getirmediğini, bu neden ile haklarında sürekli ayrılık iddialarının ortaya atıldığını savundu.

Eşim Öpüşseydi Eşim Olamazdı!

Söylemezsem Olmaz program sunucularının, özel hayatı ile ilgili yönelttikleri soruları cevaplayan Alişan’a oyuncu olan eşi Buse Varol’un rol gereği öpüşmesine nasıl baktığı sorusu soruldu. Alişan, herkesin bu konu ile ilgili bir kriteri olduğunu ancak kendi düşüncesine göre eşinin dizilerde öpüşen biri olmuş olması durumunda, şimdiki gibi evli olamayacaklarını dile getirdi.

Alişan’ın bu açıklamasına sosyal medya hesapları aracılığı ile destek verenler olsa da büyük bir kesim bu söylemin doğru olmadığını savundu.

Daha Önce de Aynı Cümleyi Kurmuştu!

Geçtiğimiz yıllarda Eser Yenenler’in sunduğu bir programa eşi ile birlikte katılan Alişan, eşi ile aynı dizide rol alsalar bile birbirleri ile bile ekran önünde öpüşmeyeceklerini, bu durumun doğru olmadığını savunduklarını açıklamıştı.