Magazin

Alişan ve Buse Varol çiftinden, Filipinli bakıcılara servet değerinde maaş ödemesi!

Son zamanlarda haklarında çıkan ayrılık dedikoduları ile gündeme gelen Alişan ve Buse Varol çifti ile bu kez bakıcıları ile adlarından söz ettirdi. Geçtiğimiz günlerde Buse Varol’un kızı Eliz’in doğum günü partisi esnasında Filipinli bakıcılar ile paylaştığı fotoğraflardan sonra bakıcıların aylık ödemeleri merak konusu oldu. Çifte yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre toplamda 3 bakıcıya aylık ödenen maaş tutarlarının, servet değerinde olduğu anlaşıldı.

Kızının Doğum Günü Kutlamasına Geldiler!

Oğlu Burak’tan sonra geçtiğimiz yıl kızı Eliz’i de kucağına alan Buse Varol, geçtiğimiz günlerde oldukça dedikoduya sebep olan bir doğum günü partisi düzenledi. Kızımın 1 yaş doğum günü partisine yakın kadın arkadaşlarını ve hem kendi ailesini hem de Alişan’ın ailesini davet eden Buse Varol, doğum günü partisinden paylaştığı fotoğraflar ile partinin oldukça kalabalık olduğunu ve mekânın lüks bir otel olduğunu gösterdi. Partiye Alişan’ın ailesinden kimsenin katılmamış olması ise daha sonrasında ortaya çıkacak olan ayrılık iddialarını kuvvetlendirdi.

Hem oğlunun hem de kızının Filipinli bakıcıları olduğu bilinen Buse Varol, organizasyon sonunda kucağına kızı Eliz’i alan Filipinli bakıcıların fotoğraflarını paylaşarak, her birine ayrı ayrı teşekkür etti.

3 Bakıcıya Servet Değerinde Maaş Ödemesi!

Buse Varol ve Alişan çiftinin geçtiğimiz yıl geçirdikleri trafik kazasında da yanlarında olan Filipinli bakıcı, oğulları Burak’ın hayatını kurtarmıştı. O günden beri yanlarından bir saniye ayırmadıkları Filipinli bakıcıya, kızları Eliz’in doğması ile birlikte yeni bir Filipinli bakıcı daha eklendi.

Geçtiğimiz günlerde Buse Varol’un kızı Eliz içi düzenlemiş olduğu doğum günü partisinde de bulunan Filipinli bakıcılar, merak konusu oldu. Çiftin yakın çevresinden alınan bilgilere göre 3 bakıcıya toplamda 60 bin TL’lik aylık ödemenin yapıldığı ortaya çıktı. Bu haberi duyan sosyal medya kullanıcıları, “maaş ödemeleri resmen servet” şeklinde yorumlarda bulundular.

Doğum Günü Partisine Alişan’ın Ailesi Gelmedi!

Geçtiğimiz temmuz ayında koronavirüs sebebi ile kardeşi Selçuk Tektaş’ı kaybeden Alişan, zorlu bir yas süreci geçirmeye devam ediyor. Son olarak kızının doğum gününe de katılmayan Alişan, bunun sebebinin Buse Varol’un kadın kadına bir parti düzenlemeyi tercih etmesi olduğunu söyledi. Ancak partide Alişan’ın annesi ve merhum kardeşi Selçuk Tektaş’ın eşi Merve Tektaş’ın da olmaması dikkat çekti.