Alişan’ın yakın dostu Demet Akalın sessizliğini bozdu! “Beni bu işlere sokmayın..”

Alişan’ın kardeşi Selçuk tektaş aylardır koronavirüse karşı mücadele veriyordu. İki gün önce hayatını kaybeden Tektaş’ın cenaze töreninde dostları Alişan’ı yalnız bırakmadı. Yakın dostu Demet Akalın’ın törene katılmayışı ise gündem oldu.

Alişan’ın kardeşinin vefatının ardından ilk paylaşım yapan isimlerden biri Demet Akalın olmuştu. Cenaze töreninde ise Tektaş’ı son yolculuğuna uğurlarken acılı aile ayakta durmakta güçlük çekiyordu. Alişan’ın yakın dostu Demet Akalın’ın cenaze törenine katılmaması ise dikkatlerden kaçmadı. Konuyla ilgili çeşitli iddialar ortaya atıldı. Demet Akalın’ın rahatsızlığı nedeniyle törene katılmadığı hatta cenaze günü konseri olduğu iddialar arasındaydı. Tüm bunlara karşı Demet Akalın sessizliğini bozdu ve adeta ateş püskürdü.

Sosyal medya hesabından iddialara cevap veren şarkıcı, şunları söyledi: “Ben iki gündür Alişan’ın yanındayım. Beni bu işlerin içine sokmayın! İnsanlar acılı! Sabah mezarlıktaydım, kızının mandalinası babasının üstünde toprağın üstünde!”

“Ayıptır, günahtır, acı bu acı ya! Magazinlik değil konu ne garipsiniz ayıp. Konuşacak çok şey varda o gözünün yaşı dinmeyen aileyi düşünen yok. İnsan mezarlıkta ne olduğunu anlıyor. Gelen varsa anlardı.”

Exit mobile version