Alışveriş fişi 400 TL’yi geçenler dikkat: Duyuru yapıldı!

Vakıfbank resmi internet sitesi üzerinden açıklamada bulundu. Vakıfbank resmi internet sitesi üzerinden 16 Aralık tarihine kadar Özdilek hipermarketlerinde tek seferde yapacağınız 400 TL ve üzeri alışverişe 50 TL Worldpuan hediye edileceği bildirildi.

EK KART İLE YAPILAN ALIŞVERİŞLER KAMPANYAYA DAHİL DEĞİLDİR

BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, e-ticaret, mail order, nakit çekim, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 50 TL Worldpuan kazanabilir.

Kampanyaya sadece VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ”Hemen Katıl” tuşunu tıklayarak katılım sağlayabilirsiniz.

Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar 26 Ocak 2023 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabilir olacaktır. Worldpuan’ların son kullanım tarihi 26 Şubat 2023 olacaktır. Kullanılmayan Worldpuan’lar 27 Şubat 2023 tarihinde geri alınacaktır.

DEĞİŞTİRME HAKKINA SAHİPTİR

Bu kampanya için Cepte Kazan-Durumunu Kontrol Et ekranında geçerli işlem ve kazanılan Worldpuan gösterimi yapılmayacaktır.

Express Card sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL’dir.

VakıfBank ve Özdilek kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

Exit mobile version