Alışveriş tutkunlarına Vakıfbank’tan müjde: O internet sitesinden alışveriş yapanlara, 5 bin TL’lik faizsiz ödeme desteği sağlanacak!

Yeni dönemde ekonomik alanda ve siyasi alanda yaşanan gelişmeler neticesinde git gide pahalılaşan hayat şartları, vatandaşların en temel ihtiyaçlarını bile karşılama konusunda zorluk yaşamalarına sebep oldu. Bu noktada yeni dönem kampanyası geliştirdiğini duyuran Vakıfbank, n11 alışveriş platformundan alışveriş yapan müşterilerine faizsiz kredi desteğinde bulunacağını açıkladı.

Vakıfbank- n11 İş Birliği Faizsiz Kredi Kampanyası 2022

Kamu bankalarından biri olan Vakıfbank, yeni yıla girilmesi ile birlikte geliştirmiş olduğu emekli kampanyaları ve diğer ihtiyaç kredisi kampanyaları ile tüm dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Son dakika açıklaması ile alışveriş tutkunlarına ve temel ihtiyaçlarını online platformlar aracılığı ile karşılamak isteyen vatandaşlara yönelik yeni bir kampanya daha geliştirdiğini duyuran Vakıfbank, söz konusu kampanya için n11 alışveriş platformu ile iş birliği yaptığı bilgisini kamuoyu ile paylaştı.

Vakıfbank- n11 iş birliği içerisinde geliştirilmiş olan alışveriş kampanyasına göre n11 platformundan alışveriş yapan tüm müşterilere, 5 bin TL tutarında yüzde 0 faizli alışveriş desteği verilecek.

Vakıfbank- n11 İş Birliği Alışveriş Kampanyası Detayları

Vakıfbank- n11 iş birliği içerisinde geliştirilmiş olan alışveriş kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşların, n11 platformu aracılığı ile doldurdukları alışveriş sepetlerini “Anında Dijital Kredi ile Öde” seçeneği ile ödemeleri gerekiyor. Bu seçeneği seçen vatandaşların kredi talepleri Vakıfbank’a iletilmiş oluyor ve sonuç olarak kredi talebi onaylanmış olan müşterilerin alışveriş sepeti, Vakıfbank tarafından karşılanıyor.

Vakıfbank- n11 İş Birliği Alışveriş Kampanyası Katılım Şartları

Vakıfbank faizsiz alışveriş kredisi desteğinden yararlanmak için sağlanması gereken en önemli şart, ödeme yapılmak için kullanılacak olan kartın Masterpass’e kayıtlı olması gerekiyor. Masterpass’e kayıtlı olmayan kartlar için ise bankamatiklere ya da banka şubelerine başvuru yapılması gerekiyor.

Exit mobile version