Ekonomi

Alışveriş yapacaklara özel, TEB kampanyası duyuruldu! Harcamalarınızın 120 TL’sini TEB ödeyecek!

Yeni dönemde artan gıda fiyatları karşısında alışveriş harcamalarını ödemekte zorlanan vatandaşlara, müjdeli haber verildi. Türkiye Ekonomi Bankası tarafından verilen habere göre market alışverişlerinin 120 TL’ye kadar olan tutarı, banka tarafından kartlara yüklenen Bonuslar ile ödenecek!

Türkiye Ekonomi Bankası Alışveriş Kampanyası!

2021 yılının sonlarına doğru döviz kurlarında yaşanan ani artışlardan sonra, gündelik hayatta satın alınan pek çok tüketim ürününe yüksek oranlarda zamlar yapıldı. Yapılan zamlar karşısında en temel ihtiyaçlarını bile karşılamakta zorluk çeken vatandaşlara, Türkiye Ekonomi Bankası destek eli uzattı.

Son dönemlerde geliştirdiği kampanyalar ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Türkiye Ekonomi Bankası, kampanyalarına bir yenisini daha eklediğini duyurdu. Alışveriş tutarlarını ödemekte zorluk çeken vatandaşlara 120 TL ödeme yapılacağı duyurusu, Türkiye Ekonomi Bankası tarafından resmen yapıldı!

Türkiye Ekonomi Bankası Alışveriş Kampanyası Detayları

Yeni dönem itibari ile duyurulan Türkiye Ekonomi Bankası kampanyalarından biri olan alışveriş kampanyası, bankanın resmi internet sitesinde resmen yayınlandı. Yayınlanan habere göre toplamda 120 TL’lik alışveriş harcaması imkânı sağlayacak olan TEB kampanya detayları, şu şekilde belirlendi:

  • Kampanya n11, Gitti Gidiyor, Trendyol ve Hepsi Burada gibi alışveriş platformlarından yapılan alışverişler için geçerli olacak.
  • Kampanyadan yararlanmak için her defasında 500 TL ve üzeri tutarlarda alışveriş yapılacak.
  • 500 TL ve üzeri olan her alışveriş için 30 TL, toplamda 120 TL Bonus yüklemesi yapılacak.
  • Kampanyadan yararlanmak için Türkiye Ekonomi Bankası kredi kartları aracılığı ile alışveriş yapılacak.
  • Kampanya karşılığında kazanılmış olan toplamda 120 TL’lik Bonus ödemesi, 4 Mart 2022 tarihinde hesaplara yüklenecek.
  • Kampanya karşılığında kazanılmış olan 120 TL’lik Bonus ödemesi, en geç 4 Nisan 2022 tarihine kadar kullanılmış olacak. Bu tarihten sonra kullanılmak isteyen Bonus yüklemeler, geçersiz sayılacak.

Türkiye Ekonomi Bankası Alışveriş Kampanyasına Nasıl Katılım Sağlanır?

TEB tarafından geliştirilmiş olan toplamda 120 TL’lik alışveriş kampanyasından yararlanmak isteyen müşteriler, TEB Mobil uygulaması üzerinden kampanyaya katılım sağlamalıdır. Kampanyaya SMS ile katılım sağlamak isteyen müşteriler ise INTERNET yazarak, 4616’ya SMS göndermelidir.