Alışveriş yaptıkça kazanacaksınız! QNB Finansbank, yeni müşterilerine 300 TL hediye para ödemesi yapacağını açıkladı! 2022 QNB Finansbank kampanyaları

Yeni dönemin gelmesi ile birlikte hem kamu bankaları hem de özel bankalar, 2022 güncel hizmetlerini tanıtmaya başladılar. Bankalar arası rekabetin üst seviyeye çıktığı bugünlerde müşteri sayısını arttırmak ve mevcut müşterilerini sadık müşteri kategorisine taşımak isteyen bankalar, geliştirmiş oldukları yeni dönem kampanyaları ile vatandaşlar tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyorlar.

2022 yılına girilmesi ile birlikte geliştirmiş olduğu yeni dönem kampanyaları ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran bankalardan biri, QNB Finansbank olarak karşımıza çıkıyor. Uygun fiyatları kredi seçenekleri, emekli ödemeleri ve daha pek çok kategoride kampanyalara sahip olan banka, yepyeni bir kampanya daha geliştirdiğini ilan etti. QNB Finansbank, yeni müşterileri için 300 TL’lik hediye para kampanyasının ayrıntılarını, resmi internet sitesi aracılığı ile duyurdu.

QNB Finansbank’tan Hoş Geldin Kampanyası

Özel bankalardan biri olarak hizmet vermeye devam eden QNB Finansbank, 2022 yılına girilmesi ile birlikte geliştirmiş olduğu yeni hizmetleri ile kendinden söz ettirmeyi başarıyor. Hem kredi hizmetleri hem de çeşitli kategoriler altında sunmuş olduğu ayrıcalıklı fırsatlar ile günden güne müşterilerine daha geniş bir hizmet yelpazesi sunmayı başaran QNB Finansbank, bu kez de yeni müşterileri için geliştirmiş olduğu bir kampanyayı duyurdu.

QNB Finansbank, yeni dönemde ilk kez kredi kartı sahibi olacak olan ya da mevcut kredi kartlarına bir yenisini daha eklemek isteyen vatandaşların, bu istekleri için başvuru yapmaları durumunda, yeni müşterilerine 300 TL’ye varan hediye para ödemelerinin yapılacağını bildirdi.

QNB Finansbank’tan Hoş Geldin Kampanyasının Detayları

QNB Finansbank tarafından, kredi kartı başvurusu olumlu sonuçlanmış olan yeni dönem müşterileri için geliştirilen hoş geldin kampanyası, müşterilere 300 TL hediye para kazanacaklarını taahhüt ediyor. Ancak banka bu sözünü tutabilmek için müşterilerin aylık 2 bin 500 TL tutarında alışveriş yapmalarını istiyor. Her ay 2 bin 500 TL tutarında harcama yapacağını taahhüt eden vatandaşlara, her 100 TL’lik alışverişlerinde 1 TL, toplamda 300 TL hediye para ödemesi yapılacak.

QNB Finansbank Alışveriş Kampanyası Başvuru Nasıl Yapılır?

QNB Finansbank tarafından geliştirilmiş olan alışveriş kampanyasından, bankadan ilk kez kredi kartı alacak olan müşteriler yararlanabiliyor. Bu ayrıcalıktan yararlanmak için bankanın mobil uygulaması aracılığı ile görüntülü kredi kartı başvurusu yapılması gerekiyor.

Exit mobile version