Alışverişlerini online platformlardan yapanların dikkatine: Fatura tutarınızın yarısını Denizbank karşılayacak! Denizbank kampanyaları 2022

Yeni dönemde gündelik hayat şartlarının çeşitli faktörler çerçevesinde giderek pahalılaşıyor olması, gündelik hayatta satın alınan hizmetlerin ve diğer ürünlerin fiyatlarına yüksek oranlarda zamların yapılmasına sebep oldu. Artan ürün fiyatlarına karşın temel ihtiyaçlarını bile karşılamak konusunda zorlanan vatandaşlar, konu ile ilgili kendilerine destek olabilecek alternatif yollar ararlarken vatandaşların yüzünü güldürecek olan haber Denizbank’tan geldi.

Özel bankalardan biri olarak hizmet veren Denizbank, resmi internet sayfasında yayınlanmış olduğu hizmet haberi ile ilgili şartları sağlayan ve 31 Mart’a kadar kampanyaya katılan her müşterisine alışveriş desteğinde bulunacağını bildirdi.

Denizbank’tan Online Alışveriş Desteği!

Geliştirdiği kampanyalar ile bankacılık sektöründe öne çıkmayı başaran özel bankalardan biri olan Denizbank, giderek pahalılaşan hayat şartlarına karşın vatandaşların yanında olacağını gösteren alışveriş desteği hizmetini yayınladı.

Denizbank’ın resmi internet sitesinde yayınlanmış olan kampanya haberine göre mart ayının sonuna kadar alışveriş kampanyasına katılım sağlayan Denizbank müşterilerinin, 3 ay boyunca 600 TL’lik alışveriş sözlerine karşın aylık alışveriş tutarlarının yüzde 20’sinin, 3 ayın sonunda toplamda 600 TL’sinin banka tarafından karşılanacağı bilgisi kaydedildi.

Denizbank Online Alışveriş Kampanyası Kullanım Detayları

Denizbank’ın 600 TL üst limitli alışveriş desteğinden yararlanmak için 31 Mart tarihine kadar kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir. Kampanyadan yalnızca Denizbank kart kullanan müşteriler yararlanacaktır. Bankamatik kartları, ek kartlar, Bonus kartlar kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Kart sahibinin birden fazla karta sahip olması, kampanyadan iki kere yararlanabileceği anlamını taşımamaktadır.

Denizbank Online Alışveriş Kampanyası Başvurusu 2022

Denizbank’ın yeni dönem alışveriş desteği kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar, 31 Mart tarihine kadar Denizbank mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı ya da Denizbank Bonus uygulaması aracılığı ile kampanyaya müracaat etmelidirler.

Exit mobile version