Alkollü kadın yolcu Bodrum uçağını birbirine kattı

İrlanda’dan Milas-Bodrum Havalimanı’na iniş yapan Ryanair’e ait bir uçakta olay çıktı. İki yolcu arasında başlayan kavgada bir kişi gözaltına alındı.

Olay, önceki gün saat 22.00 sıralarında gerçekleşti. Dublin’den havalanan uçak, Milas-Bodrum Havalimanı’na iniş yapmak üzereyken alkollü bir yolcu uçağı birbirine kattı. Yabancı uyruklu kadın, uçağın içinde ayağa kalkarak yürümeye başladı.

Hosteslerin uyarılarına rağmen yerine oturmayan kadına müdahale edildi ve başka bir koltuğa oturtuldu. Ancak iddiaya göre, alkollü olan kadın tekrar ayağa kalkmaya çalıştı ve yanındaki Türk kadın yolcuya saldırdı, dudağını yaraladı.

Kadınlar arasındaki kavga hostesler ve diğer yolcular tarafından ayırdı. Alkollü kadın, zor kullanılarak yere yatırıldı. Olay, başka bir yolcu tarafından kaydedildi.

Uçak iniş yaptıktan sonra diğer uçuşlar bir süre gecikmeli olarak gerçekleştirilebildi. Alkollü kadın, Milas-Bodrum Havalimanı’nda görevli polisler tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Exit mobile version