Alp Kırşan Setlere Dönmek İçin Gün Sayıyor! Bir Süredir Ekranlardan Uzak Kalan Sevilen Oyuncu Yeni Projesini Duyurdu!

Ekranların en sevilen ve en başarılı oyuncularından biri olan Alp Kırşan, birkaç senedir gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. Projelerde yer almayan Alp Kırşan, çocukları ve eşi ile birlikte İstanbul’dan Bodrum’a taşınmıştı. Özel hayatını gözlerden uzak ve mütevazi bir şekilde yaşamayı tercih eden Alp Kırşan, yeni projesini duyurdu. Ünlü oyuncuyu tekrar sevenleri ile buluşturacak olan bu projeyi ve detaylarını araştırdık. Ayrıntılar haberimizde…

2014 yılında meslektaşı Zeynep Dörtkardeşler ile dünya evine giren Alp Kırşan, bu evlilikten Efe ve Ata adında iki erkek çocuğu oldu. Ünlü oyuncu hem aile yaşantısı hem de gelecekteki projeleri hakkında samimi itiraflarda bulundu.

Zeynep İçin Daha Zorlu Oldu’

Her zaman evine düşkün bir aile babası olmayı istediğini dile getiren Alp Kırşan, eşi ile tanıştıktan sonra eksik parçaların yerine oturduğunu söyledi. Hem evliliğinde hem çocukları ile olan ilişkisinde yapmam deyip yaptığı bir şey olmadığını söyledi. Ancak bu sürecin eşi Zeynep için daha zorlu olduğunu dile getirdi. Zeynep’in yapmam dediği her şeyi kendisi ve çocukları için yaptığını söyleyen Alp Kırşan, ebeveyn olarak ikisinin de çiğ tavuk bile yiyebileceklerini dile getirdi.

Avanak Kuzenler Geri Dönüyor

Gelecekte yer almayı planladığı projeler hakkında ipuçları veren Alp Kırşan, eskiden yer aldığı bir filmi tekrar çekebileceklerini dile getirdi. 2008 yılında beyaz perdede izleyici ile buluşan Avanak Kuzenler isimli filmde Yağmur Atacan ve Paşan Yılmazel ile birlikte yer alan Alp Kırşan, iki arkadaşı ile birlikte tekrar beyaz perdeye geri dönecek.

Projenin şu an için senaryo aşamasında olduğunu söyleyen Kırşan, filmin gelecek yaz vizyona girmesini beklediğini söyledi.

Exit mobile version