Ekonomi

Alternatif Bank kart kullanıcılarına duyuruldu: 500 TL ödeme yapılacak!

Gündelik hayatın ekonomi piyasalarında gözlenen olumsuz gelişmelere karşın giderek pahalılaşıyor olması, vatandaşların temel gıda alışverişlerini dahi yapamamalarına ya da tane hesabı ile yapmalarına sebep oldu. Türk Lirası’nın döviz kurları karşısında değer kaybı yaşamasından ötürü alım gücü düşen ve buna bağlı olarak da nakde olan ihtiyacı artan vatandaşlar, geçimlerini saplayabilmek ve hiç değilse temel ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına nakit desteği arayışına çıktılar.

Bir süredir gündelik hayatın zorlu şartlarına karşın ayakta durmaya çalışan vatandaşlara, mevduat faizi getirileri ile adından söz ettirmeyi başaran Alternatif Bank’tan müjdeli haber geldi. Banka, resmi internet sitesi aracılığı ile duyurmuş olduğu kampanyasında, ilgili şartları sağlayan tüm Alternatif Bank kart kullanıcılarına 500 TL’ye kadar alışveriş desteği sağlayacağını bildirdi.

Alternatif Bank’tan Alışveriş Desteği Kampanyası!

Her dönem birbirleri ile yarış içerisinde olan bankalar, yeni dönemin çetin ekonomik şartlarına karşın rekabetin çapını genişlettiler. Müşteri sayılarını arttırmak isteyen ve buna bağlı olarak da nerede ise her yeni günde çeşitli kampanyalar düzenleyen bankalar, ilgili hizmetleri aracılığı ile vatandaşların bütçelerine de destek olmayı hedefliyorlar. Bu kapsamda son kampanya haberini paylaşan bankalardan biri olan Alternatif Bank, pahalılaşan hizmetlere ve hizmet ürünlerine karşın, mevcut müşterilerine alışveriş desteğinde bulunacağını bildirdi.

Alternatif Bank tarafından geliştirilmiş olan alışveriş kampanyasının yalnızca VOV kart kullanıcıları için geçerli olduğu ve ilgili kart ile yapılan harcamaların yüzde 10’unun banka tarafından karşılanacağı bilgisi kaydedildi.

Alternatif Bank Alışveriş Kampanyasının Detayları

Alternatif Bank’ın VOV kart müşterileri için geliştirmiş olduğu alışveriş kampanyasının üst limiti 500 TL, günlük faydalanabilecek maksimum tutarı ise 30 TL olarak belirlendi. Banka, bu kampanyanın yalnızca bireysel müşterilerini kapsadığını bildirdi.

Alternatif Bank Alışveriş Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Alternatif Bank’ın geliştirmiş olduğu alışveriş kampanyasına 30 Haziran tarihine kadar bankanın mobil uygulaması aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir.