Ekonomi

Alternatif Bank satılık gayrimenkul ilanlarını yeniledi: Samsun’da dükkan, Rize’de imarlı arsa piyasanın altında fiyatlardan satışa sunuldu!

Alternatif Bank icralık gayrimenkul satışı için iş birliği yapmış olduğu yasal ihale platformu üzerinden iki yeni ihale düzenlediğini duyurarak ayrıntıları paylaştı.

ALTERNATİF BANK’TAN INTENGO İŞ BİRLİĞİ!

Son dönemlerde geliştirdiği kart kampanyaları ve sunduğu finansman hizmetleri ile dikkat çeken özel bankalardan birisi olan Alternatif Bank, müşteri sayısını giderek arttırmaya devam ediyor. Zorlu ekonomik şartlar çerçevesinde tüketicinin ve yatırımcısının bütçesini düşünerek geliştirmiş olduğu kampanyalar sayesinde bankacılık sektöründe öne çıkan banka, bu kez de artan gayrimenkul fiyatları karşısında elleri kolları bağlanan vatandaşlar için yeni bir hizmet geliştirdiğini açıklayarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Alternatif Bank sunmuş olduğu finansman hizmetleri karşılığında teminat olarak almış olduğu bazı gayrimenkullere, tanımış olduğu vade sonun borçların ödenmemiş olmasından dolayı el koymak durumunda kaldığını bildirdi. Bankacılık kuralları gereğince icralık gayrimenkulleri belirli bir süre içerisinde satışa çıkarmak durumunda olduğunu ifade eden banka, bu kapsamda Intengo isimli yasal ihale platformu ile anlaşmaya vardığını ve platform üzerinden de iki yeni ihale düzenlediğini açıkladı.

ALTERNATİF BANK’TAN RİZE’DE SATILIK ARSA İLANI!

Alternatif Bank uygun fiyatlı gayrimenkul satışı amacı ile anlaşmaya varmış olduğu yasal e- ihale platformu Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihalede, Rize ilinin Merkez ilçesinde bulunan imarlı bir arsayı satışa çıkardığını bildirdi. İhale kapsamında satışa sunulan arsanın toplam kullanım alanını bin 874 metrekare olarak açıklayan banka, tam hisse ile satışta olan arsa için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 3 milyon 200 bin TL olduğunu belirtti.

ALTERNATİF BANK’TAN SAMSUN’DA SATILIK DÜKKAN İLANI!

Alternatif Bank uygun fiyatlı gayrimenkul satışı amacı ile anlaşmaya varmış olduğu yasal e- ihale platformu Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihalede, Samsun ilinin Canik ilçesinde bulunan dükkanı satışa çıkardığını bildirdi. İhale kapsamında satışa sunulan dükkanın toplam kullanım alanını 150 metrekare olarak açıklayan banka, tam hisse ile satışta olan dükkan için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 1 milyon 600 bin TL olduğunu belirtti.