Ekonomi

Alternatif Bank yılbaşı kredisi ile anında 10 bin lira veriyor! Hemen başvurun ve paranız hesabınıza geçsin

Alternatif Bank tarafından bir açıklama yapılarak yılbaşı kredisi kapsamında anında 10 bin lira kredi verilebileceği belirtildi. Bu kredi kampanyası için başvuruların banka şubeleri üzerinden yapılabileceği ifade edildi. Ayrıca yapılan açıklamada kredi için faiz oranları da paylaşıldı.

Konu ile ilgili olarak Alternatif Bank tarafından yapılan açıklamada “Alternatif Bank’a gelin, tüm ihtiyaçlarınız için kullanabileceğiniz avantajlı faiz oranları ile kredinizi alın, ihtiyaçlarınızı en avantajlı şekilde karşılayın.” ifadelerine yer verildi.

BAŞVURULAR ŞUBEDEN

Banka tarafından yapılan açıklamada başvuruların sadece şubeler üzerinden yapılabileceği ifade edildi.

FAİZ ORANLARI 

10 bin lira kredi için 12 ay vadede faiz oranı yüzde 1,64 olurken 24 ay vadede de faiz oranı yüzde 1,64 oluyor. Bunun yanı sıra 36 ay vade için de faiz oranı yüzde 1,60 oluyor.

ÖRNEK ÖDEME AÇIKLAMASI 

Örnek ödeme hakkında Alternatif Bank tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Kredi tahsis ücreti, kredi tutarının %0,5’idir.

**Diğer Masraflar Yıllık Kredili Hayat Sigortasından oluşmakta olup Hayat Sigortası primi, kredi tutarı, vade, faiz, çalışma şekli, yaş ve cinsiyete göre değişiklik göstermektedir. Sigorta primi 35 yaş baz alınarak hesaplanmıştır.

***Hesaplanan Aylık / Yıllık maliyet oranına sigorta tutarı ve vergiler dahil edilmemiştir. Banka, kampanya süresince kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.