Alternatifbank’ta yatırımlarını biriktirenler, bir yıl boyunca alışverişlerinden de kazanıyor! Alternatifbank’ın çifte kazanç kampanyası için acele edin…

Son dönemlerde mevduat faizlerinde sağladığı aylık yüzde 23 faiz oranı ile yatırımcıların dikkatini çeken bankalardan biri olan Alternatifbank, şimdi ise, mevduat hesabı yatırımcılarına özel, ekstra kazandıran bir kampanyanın duyurusunu gerçekleştirdi.

ALTERNATİFBANK’IN YENİ KAMPANYASI BİRİKTİRİRKEN KAZANDIRIYOR

Yeni bir kampanya geliştirmiş olan Alternatifbank, 22 Temmuz 2022 tarihi ile 31 Ekim 2022 tarihleri arasında 10 bin TL ve üzeri ‘Dövizden Dönen Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı’ açan ve VOV Banka Kartı ile internet alışverişi yapan banka müşterilerinin 31 Ekim 2023 tarihine kadar harcamalarının yüzde 10’unu geri iade edeceğini duyurdu. Tüm kampanya boyunca iade alınabilecek miktara belirli bir sınırlama getiren Alternatifbank, maksimum iade miktarının bin 200 TL olarak belirledi.

BİR AY İÇERİSİNDE KAZANABİLECEK MAKSİMUM NAKİT İADESİ 100 TL

Kampanyası kapsamında çeşitli kurallar getirmiş olan Alternatifbank, bir banka müşterisinin kampanya şartlarını yerine getirmesi halinde bir ay içerisinde maksimum 100 TL nakit iade kazanabileceğini açıkladı. Bu nakit iadesini alabilmek için VOV Banka Kartı sahibi olmayı şart koşan Alternatifbank, banka müşterilerinin açacakları Dövizden Dönen Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı için ise, vade süresini; 3, 6, 9 veya 12 ay olarak belirledi. Nakit iadelerini harcamadan hemen sonra hesaplara aktarmayı taahhüt eden Alternatifbank, kampanya kapsamında kazanılan iadelerin harcamadan en geç üç gün içerisinde müşteri hesabına geçeceğini duyurdu.

KAMPANYADAN HER MÜŞTERİ SADECE BİR KEZ YARARLANABİLİYOR

Kampanyasını müşteri bazlı olarak hazırladığını belirten bir duyuruda bulunmuş olan Alternatifbank, kampanyadan yararlanabilecek olan birden fazla hesap olunması halinde dahi banka müşterilerinin bu kampanyadan maksimum bin 200 TL nakit iadesi alabileceğini belirtti. Kampanyayı sadece belirtilen tarihler içerisinden Dövizden Dönen Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat hesabı açan banka müşterileri için sunan Alternatifbank, bu tarihler dışında hesabı olan banka müşterilerinin kampanyadan yararlanamayacağının altını çizdi. Öte yandan Alternatifbank, kampanya kapsamındaki harcamalara sadece yurtiçi alışverişlerinin dahil olacağını da belirtti.

Exit mobile version