Altın Fiyatlarında Son Durum! Altın İçin Yarın Kritik Gün!

Altın fiyatları800 TL sınırında seyretmeye devam ediyor. Rakamların kritik seviyede olduğunu açıklayan uzmanlar, 25 Ocak tarihinin de önemli bir dönüm noktası olabileceği konusunda uyardı. Milyonlarca vatandaşın merak ettiği konulardan biri altın yeni haftaya kaç TL’den giriş yaptı sorusu oldu. İşte merakla araştırılan 24 Ocak gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve cumhuriyet altın fiyatlarında son durum…

FED Yarın Toplantı Yapacak!

Yarın altın ve döviz fiyatları için kritik bir gün. Federal Rezerv Bankası FED yarın FOMC toplantısı düzenleyecek. Uzmanlara göre toplantının ardından yapılacak açıklama fiyatlarda ciddi oranda değişikliğe sebep olabilir denildi. Öte yandan uzmanlar sabit kalan altın fiyatlarının piyasanın durumunun düzelmesiyle yeniden yükselebilir açıklamasında bulunuyor. FED 2022 yılında toplam 8 toplantı düzenleyecek. Uzmanlar her toplantının ardından rakamlar kritik seviyelere gelebilir iddiasında bulunuyor.

Finansal Danışmanlık Kurucu Ortağı Murat Özsoy, uzun süredir 800 TL sınırında olan altın fiyatları için alım fırsatı olarak nitelendirerek,” Önümüzdeki 2-3 aylık sürece bakıldığında halen ısrarla 800TL altındaki seviyelerin önemli alım fırsatlar olarak değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum.” ifadelerini kullandı. Altın yeni haftaya ise şu rakamlarla giriş yaptı;

Gram altın fiyatları 24 Ocak yeni haftaya sabit bir fiyatla başladı. gram altın anlık verilere göre alış fiyatı 794,76 TL olurken satış fiyatı 794,90 TL olarak güncellendi.

Çeyrek altın %0.92 artış göstererek 24 Ocak sabahına yükselişle başladı. Gram altın almak için anlık fiyatı 1.288,00 TL olurken satmak için 1.316,00 TL oldu.

Yarım altın ‘a yatırım yapmak isteyenler için ise yarım altın %0.96 artış gösterdi. Yarım altın alış fiyatı 2.567,00 TL satış fiyatı 2.633,00 TL olarak ifade edildi.

Cumhuriyet altın ise 24 ocak anlık verilere göre alış fiyatı 5.150,00 TL satış fiyatı 5.245,00 TL oldu.

Exit mobile version