Altın ve dolar kahini İslam Memiş, hafta sonunu işaret ederek doların hangi seviyeyi geçeceğini söyledi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yeni haftaya ilişkin ilk piyasa yorumlarını yayınladı.

“Direnç Seviyeleri Geldi!”

Yeni bir haftanın başlaması ile birlikte piyasalara ilişkin güncel yorumlarını yayınlayan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş hem gram altına hem dolara hem de gümüşe yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Uzman Memiş, şu ifadeleri kullandı: “Dolar ve altın için bıçak sırtı denilen direnç seviyelerine ulaştığımızı söylemek mümkün. Dolar için destek seviyesi benim tespitlerime göre 16,18- 15,88 aralığında olacak. Yükselişin hangisinden başlayacağını göreceğiz. Ek olarak gümüşün 21,72 TL ve ons altının da 1.840 dolardan yukarı yöne doğru döndüğünü söylemem gerekiyor. Ancak ileriki süreçler için görüşüm olumlu yönde olacak.”

Altın ve Para Piyasaları Uzmanından Hafta Sonu Dolar Tahmini!

Son günlerde hızlıca yükselen dolar kuru karşısında TL’nin durumunu değerlendiren Uzman İslam Memiş, şu ifadeleri kullandı: “Eğer dolar 16,40 TL seviyelerinde kalırsa, 16,60 TL seviyelerine doğru bir yükseliş görebiliriz. Ancak bu noktada elbette ki kapanışlara bakmak büyük önem arz ediyor. Benim görüşüme gelecek olursak dolar, 16,40 TL seviyelerinde kapanış yapmayacak. Bunun nedenini ise kar satışları ile birlikte hafta sonuna kadar bazı müdahalelerin yapılabileceğini düşünmem olarak göstermem gerekir. Yatırımcıların her türlü duruma karşı hazırlıklı olmaları ve adımlarını da sağlam atmaları gerekiyor.”

Güncel Dolar ve Gram Altın Fiyatları

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’in açıklamalarından sonra güncel dolar ve gram altın fiyatları merak edildi. 30 Mayıs saat 16:08 itibari ile gram altın ve dolar fiyatları şu şekilde:

Exit mobile version