Altın ve doların yukarı yönlü hareketlerine karşın yatırımcıya seslenen Ekonomist Selçuk Geçer, kara geçmenin sırrını açıkladı: Bunu yapın, riski bölün!

2021 yılının son çeyreğinde ekonomi piyasalarında yaşanan olumsuz gelişmeler ve kaydedilen yüksek seviyeler karşısında vatandaşın içine düştüğü psikolojik bunalım, uzman yorumlarının daha sık takip edilmesini sağladı. Bu esnada güncel yorumları, yaptığı eleştiriler ve ileri vadeli dolar, altın tahminleri sayesinde adından sıklık ile söz edilmesini başaran isimlerden biri de Ekonomist Selçuk Geçer oldu.

Ekonomi piyasalarının açıklanan son FED faiz artırımı kararından sonra yukarı yönlü hareketlerine hızla devam ediyor olması, mevcut yatırımcıların ve birikimleri olup da neye yatırım yapmaları gerektiğini bilmeyen potansiyel yatırımcıların kafalarını karıştırdı. Bu noktada devreye giren Ekonomist Selçuk Geçer, birikimlerin kaybedilmemesi adına atılması gereken doğru yatırım adımlarını açıkladı.

Selçuk Geçer’den Yatırımcılara Sesleniş!

Bir süredir ekonomi piyasalarına ilişkin yaptığı yorumlar ve dolar, gram altın tahminleri ile adından sıklık ile söz ettirmeyi başaran Ekonomist Selçuk Geçer, yukarı yönlü hareketlerin devam ettiği şu günlerde yorumlarını güncelledi. Yaptığı yorumlarda yatırımcılara seslenen Ekonomist Geçer, kayıp olmaması adına tek bir yatırım aracının kullanılmaması gerektiğine dikkat çekti.

Riski Bölün!

Tek bir yatırım aracına birikimlerin yatırılmasının sağlıklı olmadığını ifade eden Ekonomist Geçer, altına veya dolara yapılan yatırımların, bir gecede kaybettirebileceğine bu neden ile de riskin yatırım araçlarına bölüştürülmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Sepet Yapın!

Türk Lirası cinsinden birikimlere sahip olan yatırımcılara ve potansiyel yatırımcılara seslenen Ekonomist Selçuk Geçer, yatırımın birkaç araca bölünmesinin doğru olduğunu ve böylelikle de birinden kaybedilenin diğerinden kazanılan ile dengelenebileceğini ifade etti. Dolar, gümüş ve altına yapılan yatırımların bir sepet haline getirilmesi gerektiğini belirten Selçuk Geçer, bu konuda sepetin daima kazandıracağını, en azından piyasanın durumu ne olur ise olsun kayba sebep olmayacağını ifade etti.

Exit mobile version