Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın ve dolarda alım fırsatı doğabileceğini açıkladı! Gram altın ve dolar yükselmeye devam edecek mi?

Geçtiğimiz yılın son çeyreğinde altın piyasasında ve döviz kurlarında yaşanan olumsuz gelişmelerden sonra önünü görmek isteyen vatandaşlar tarafından en çok takip edilen uzmanlardan biri, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş oldu. O dönemden bu yana yaptığı altın ve dolar tahminleri ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran İslam Memiş, yeni dönemde ortaya çıkan Rusya- Ukrayna savaşının piyasalara yapacağı etkileri ile ilgili son dakika yorumlarını yayınladı.

Uzman İslam Memiş, şu an da yükselişe devam eden döviz kurları ve altın piyasaları ile ilgili yatırım tavsiyelerinde bulundu. Memiş, ons altının fiyatına dikkat çekerek o fiyatın altına inmeden gram altın alınmaması gerektiğini açıkladı.

İslam Memiş’ten Piyasa Yorumu!

17 gün önce resmen başlayan Rusya- Ukrayna savaşından sonra bir süredir sabit bir grafiğe sahip olan ekonomi piyasaları, tekrar yükselişe geçti. İvmesini yukarı yöne çeviren dolar kuru 15 TL’ye, gram altın ise 970 TL’ye kadar yükseldi. Yaşanan gelişmelerden sonra yaptığı yorumlar ile sade vatandaşı ve yatırımcıyı bilgilendiren Uzman Memiş, savaş ortamlarının daima belirsiz olduğunu ve bu neden ile de net bir ateşkes imzalanmadığı sürece piyasa hareketliliğinin devam edeceğini söyledi.

Ons Altın Düşmeden Gram Almayın!

Uzman İslam Memiş, Ağustos 2020 yılından bu yana ilk kez 2020 dolar seviyesini aşan ons altın ile ilgili yorumlarda da bulundu. Memiş, “ons altının düşmesi gram altında alım fırsatı yaratabilir” dedi. Bu neden ile Memiş, şu an da hala 2000 bin dolar seviyesinin üzerinde olan ons altının, gram altın alımları için bir bekleme uyarısında bulunduğunu iddia etti.

Uzman İslam Memiş’ten Yıl Sonu Tahmini!

Uzman İslam Memiş yaptığı açıklamalarda, gram altın ve ons altın ile ilgili yıllık tahminlerini de dile getirdi. Memiş, yıl sonunda gram altının 1450 TL, ons altının ise 2150 dolar olacağını iddia etti.

Exit mobile version