Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gümüş, gram altın ve Bitcoin alımları için fiyat verdi: Hazır olun, düşüş başlıyor!

Geride bıraktığımız yılın son çeyreğinde döviz kurlarında ve altın piyasasında gözlenen ani yükselişler, gündelik hayat ürünlerine ve buna bağlı olarak da diğer hizmetlere yüksek oranlı zamların yapılmasına sebep olmuştu. Yeni yıla girilmesi ile birlikte sabit fiyatlardan işlem görmeleri sağlanan ekonomi piyasaları, Rusya- Ukrayna savaşı ve FED faiz kararlarının baskıları neticesinde tekrar yükselişe geçti.

Yükselişe geçen ekonomi piyasalarına karşın hem ülkenin ekonomik gelişimi hem de kendi bütçeleri için bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşlar, uzman yorumlarını araştırmaya başladılar. Bu noktada vatandaşlar tarafından en çok takip edilen isimlerden biri olan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, piyasalara dair genel bir değerlendirme yaparak yatırım yapmak isteyenlere çeşitli konu başlıkları altında tavsiyelerde bulundu.

Piyasa Uzmanından Altın Yatırımcılarına Uyarı!

Yaptığı piyasa tespitleri ile gündemde kalmaya devam eden isimlerden biri olan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yeni dönemde birikimlerini altın alarak değerlendirmek isteyen vatandaşlar için açıklamalarda bulundu.

İslam Memiş tarafından yayınlanmış olan açıklamalara göre gram altın fiyatının 900 TL, ons altın fiyatının ise 1900 dolar seviyesinin altına düşmesinin altın alımı için bir fırsat olduğu bilgisi kaydedildi. Memiş, altın fiyatlarında düşüşün bir süreliğine daha devam edeceğini iddia etti.

Gümüş Yatırımcıları Dikkat!

Son zamanların en gözde yatırım araçlarından biri olan gümüş ile ilgili de açıklamalarda bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gümüşün gram fiyatının 12 TL ons fiyatının ise 25 dolar seviyesinin altına düşmesinin, alımda fırsat yaratacağını iddia etti.

“Bitcoin’de Düşüş Bekliyorum!”

Kripto para piyasasına ilişkin yorumlarda bulunan Uzman Memiş, Bitcoin’in 43 bin dolara kadar düşeceğini iddia etti.

Exit mobile version