Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, güvenli yatırım limanlarını açıkladı!

Piyasalara ilişkin tespitleri ile uzun bir süredir nokta atışı yapmayı başaran Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırım yapmak isteyenler için yeni yorumlarını yayınladı.

“Altın ve Gümüş Her Zaman Kazandırır!”

Yaptığı piyasa tespitleri ve uzun vadeli değerlendirmeleri ile dikkat çeken isimlerden birisi olarak karşımıza çıkan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yukarı yönlü hareketler sergileyen piyasalara ilişkin yeni yorumlarda bulundu. Uzman İslam Memiş, 900 TL’nin altında olan gram altına yatırım yapılmasının mantıklı olduğunu savunurken, gümüş yatırımlarının da 12 TL’nin altı için geçerliliğinin olduğunu belirtti.

Mayıs ayından itibaren piyasalarda aşağı yönlü hareketlerin gözlenmeyeceğini ifade eden Uzman İslam Memiş, altın ve gümüşün her zaman kazandıracağını, bu neden ile artışlardan önce ilgili madenlere yatırım yapmış olanların kara geçeceğini ifade etti.

İşin Uzmanından Yıl Sonu Gümüş ve Altın Tahmini!

Altın ve gümüş piyasasının daima güvenli liman olduğunu ve bu varlıkların savaş ortamlarını sevdiklerini ifade eden Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, iki maden için yılsonu tahminlerinde bulundu. Yaptığı çalışmalar neticesinde gram altın fiyatının aralık ayı itibari ile bin 450 TL’ye yükseleceğini bildirdiğini ifade eden Uzman Memiş, gümüş gramının ise yılsonu itibari ile 20 TL’yi göreceğini iddia etti.

“Bekleme Aylarına Girdik!”

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yapmış olduğu altın ve gümüş tahminlerinden sonra mayıs ve haziran aylarının bekleme ayı olduğuna dikkat çekti. Bu süre içerisinde piyasaları değil mevcut işleri kontrol etmemiz gerektiğini ifade eden Uzman Memiş, piyasalarda gözlenecek olan yüksek artışların ilk ayağının temmuz ayı itibari ile ortaya çıkacağını iddia etti.

Exit mobile version