Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları uyardı: Kar payınızı alın ve derhal çıkın!

Yaklaşık 6 aydır yükselen grafiklere sahip olan ekonomi piyasalarına ilişkin yorumlarda bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları yakından ilgilendiren açıklamalar yaptı.

“Kazancınızı Alın ve Piyasadan Uzaklaşın!”

Yaptığı piyasa yorumları ve hem uzun vadeli hem de kısa vadeli tahminleri ile piyasanın en çok konuşulan isimlerinden birisi olmayı başaran Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yeni yorumlarını yayınladı. Yapmış olduğu yeni yorumlarda yatırımcılara seslenen Uzman Memiş, önemli ayrıntılara dikkat çekti.

BIST, euro, dolar, kripto para piyasası ve diğer para piyasalarına yatırım yapan yatırımcıları uyaran Uzman İslam Memiş, geçtiğimiz günlerde yaşanan Terra Luna olayı gibi bir olaya şahitlik etmemek adına, kâr payını almış olanın çok uzatmadan o piyasadan çıkması gerektiğini ifade etti. “Fabrika yanabilir, kepenk kapatabilir. Sizin birikiminiz de gitmiş olur” ifadelerini kullanan Uzman Memiş, kısa vadeli yatırımcının bu konuda dikkatli olması gerektiğini belirtti.

Altın Yatırımcıları O Aylara Dikkat!

Yeni yorumlarını yayınlayan Uzman İslam Memiş, altın yatırımcılarına da seslendi. Kasım ve aralık ayları itibari ile madencilerin altın çıkarmadığını ifade eden Uzman Memiş, özellikle o aylarda altın alınmaması gerektiğini ifade etti.

“En İyi Alım Fırsatı Ocak ve Şubat Aylarında!

Altına yatırım yapanlar veya ilerleyen dönemlerde altın piyasasına yatırım yapmayı hedefleyenler için de önemli ayrıntılar veren Uzman İslam Memiş, ocak ve şubat aylarında madencilerin altın çıkarmak için hazırlık yapmaya başladıklarını ve o dönemlerde kuyumcuların da altın stoklarını yenilediklerini ifade etti. Uzman Memiş, bu neden ile birikimlerini altına yatırmak isteyen vatandaşların ocak ve şubat aylarını dikkat ile takip etmeleri gerektiğini belirtti.

Egehaber yatırım tavsiyesi vermez.

Exit mobile version