EkonomiGündem

Altın yatırımcısından önemli açıklama : Altın alan zengin olacak! Altın Sigortadır!

Yatırım Gurusu, 45 Yıllık Altın Yatırımcısı Cihat Çiçek  altın yatırımının hiçbir zaman kaybettirmeyeceğini ve her zaman kazandıracağını söyledi. Altın düşer mi, yükselir mi sorusuna yanıt veren Cihat Çiçek: “Altın sigortadır. Bütün dünya merkez bankalarının mahzenleri altın dolu. Siz devletlerden akıllı mısınız? Altın alın” açıklamalarında bulundu . Vatandaşın altın yorumları merak ediyor. Yeni yatırım yapmak isteyenler bu rakamlardan alım yapmaya korkuyor ve “Altın yükselir mi?” diye soruyor: Halkın ekonomisti, küçük yatırımcı dostu Cihat Çiçek altın fiyatları düşer mi sorusuna yanıt veriyor. Kendi youtube kanalından her sabah altın yorumları yapan Cihat Çiçek analizleriyle yolumuzu aydınlatıyor. Kuyumcular altın fiyatları ile ilgili yorum yaparak, yükselişin süreceğini anlatıyor. “Altınları şimdi bozmak mantıklı mı?” sorusuna yanıt veren Cihat Çiçek yükselişin süreceğini öngördü. Peki, altın düşer mi?  Altın ne zaman düşer? Altın fiyatları nasıl ilerler? İşte tüm öngörülenler…

Altın fiyatları 1 Aralık: Ons, çeyrek ve gram altında son durum

“Savaş zamanında bile elinde altınla gelenler kurtulur. Altın sigortadır”

“Savaş zamanında bile elinde altınla gelenler kurtulur. Altın sigortadır” diyen Cihat Çiçek, “Bitcoine güvenmem çünkü arka planını bilmiyorum. Altınla gümüşten para kaybedilir mi? Dolar artıyor. Altın artıyor. Türkiye’de şu anda öyle bir dönem var ki, bir daha böyle bir rahat dönem almıyor? Böyle bir dönemde kazanmak bile maharet değil. Çünkü ne alsanız artıyor. Yatırımcılık 10, 20, 30 yıllık bir hedeftir” diyerek uzun vadeli yatırıma dikkat çekti.

Altın, dolar ve Euro ne kadar oldu? 21 Eylül güncel Euro, dolar altın fiyatları - Son Dakika Ekonomi Haberleri

En iyi yatırım nedir?

Halkın ekonomisti, başarılı ekonomist Cihat Çiçek, “En güzeli altın ve kredili konuttur. Bakın bugün kredili konut aldınız, diyelim ki kredi bitmeden satmak istiyorsunuz. Satabilirsiniz. Kredili konutlar da satılabilir. 400.000 TL’lik bir ev aldık, toplam 800.000 TL ödeyeceksin. Evi, üçüncü senede sattın. Artık 400.000 TL’lik faizi ödemeyeceksin. Kredili konut alımından Türkiye Cumhuriyeti’nde zarar eden yoktur. Yüksek enflasyon döneminde kredi çekenler her zaman kazanır” ifadelerini kullandı.

Altın fiyatları ve kripto paralarda geçen hafta neler yaşandı? - Son Dakika Ekonomi Haberleri

“Dolar alan birinin parası bugün 14 kat değerlendi. Aynı dönemde altın 60 kat değerlendi.”

“Kripto paraların bile rengi altın rengidir. Algı açısından hepsi ‘altın’ safran sarısında piyasaya sürüldü. Neden başka renge boyamadılar?” diyen Cihat Çiçek borsa ve dolarla ilgili görüşlerini de açıkladı ve tarihi uyarısını yaptı. İşte o analiz: “Türk borsaları dolar bazında tarihi düşük seviyelerde. Daha fazla düşer mi? Düşebilir ama düşecek fazla yeri yok. Dolar 20 senede sadece 7 kat yükseldi. Geçen sene, sadece 1 yılda iki katına çıktı. En kötü getirisi olan yatırım araçlarından biri dolardır. 2002’de dolar alan birinin parası bugün 14 kat değerlendi. Aynı dönemde altın 60 kat değerlendi. Dolar için de bugün de ultra bir yıl. Ülke yönetimi, ‘çıksın çıktığı yere kadar’ diyor.  Steve Hanke, Türkiye’nin enflasyonunu yüzde 85 olarak değerlendiriyor. Bu ne demek? Her şeyin fiyatı artacak, yükselecek demektir” açıklamalarında bulundu.