Altın Yeniden 800 TL Sınırında! 6 Ocak Güncel Altın Fiyatları!

Altın fiyatlarında dalgalanma devam ediyor. Altındaki bu dalgalı kur fiyatı, milyonlarca vatandaşı şaşkına çevirdi. Dün düşüş eğilimi gösteren altın fiyatları, bugün yeniden yükselişe geçti. Uzmanlar tarafından uzun vadede yatırım aracı olarak en çok tercih edilen altın fiyatları ne kadar oldu? İşte merakla takip edilen gram, çeyrek, yarım, tam, cumhuriyet ve ata altın fiyatlarının güncel durumu…

Güncel Altın Fiyatları

Altının güncel durumu açıklandı. 800 TL sınırını yeniden zorlayan altın yatırımcıları şaşırtmaya devam ediyor. Ekonomi doktoru ve Samsun Kuyumcular Odası Başkanı Dr. Salih Özman yatırım yapmak isteyen vatandaşlar için altını önererek; “Yeni yılda da altının güvenli bir yatırım aracı olacağı kanaatindeyim. İsteyenler uzun vadeli olarak altına yatırım yapabilir.” dedi. Öte yandan son FED toplantısı sonrası yapılan açıklamaya göre son olarak ortaya çıkan Omicron varyantının arz sıkıntısının daha hızlı sürebilme ihtimalinin yüksek olduğunu ifade etti. Peki altın bugün ne kadar oldu?

Gram altın fiyatları yatırım yapan milyonlarca vatandaşı şaşırtmaya devam ediyor. 6 Ocak an itibariyle yapılan açıklamaya göre 794,48’den alınıp 803,46’den satılacak

Çeyrek altın yeni güne yükselişle başladı. Buna göre bugün alıp satmak isteyenler çeyrek altın alış fiyatı 1.292 TL olurken, satış fiyatı 1.318,00 TL olarak açıklandı.

Yarım altın 6 Ocak tarihinde açıklanan anlık fiyatlara göre 2.582,00 alınıp 2.640,00 satılacak.

Tam altın fiyatları ise 6 Ocak sabahı yapılan açıklamalara göre alış fiyatı 5.161 TL olurken satış fiyatı 5,257 TL oldu.

Cumhuriyet altını almak isteyenler için 6 Ocak bugün alış fiyatı 5.261,00 TL satış fiyatı 5.340,00 TL olarak güncellendi.

Ata altın almak isteyenler için açıklanan anlık fiyatlara göre  5.239,00’den alınıp 5.405,00 TL’den satılabilecek.

Exit mobile version