Altın yükselişte! Dolar/TL ve Euro/TL’de son durum

Dolar/TL yüzde 0,07 yükselişle 30,2836’dan işlem görüyor. Euro/TL ise aynı saat itibarıyla 32,9185 seviyelerinde seyrediyor.

Dolar/TL, Eylül 2023’ten bu yana sınırlı günlük değişimle kademeli bir yükseliş eğilimini sürdürerek, bugün 30,28 civarında işlem görmeye devam ediyor.

Bugünün iç gündeminde, Hazine’nin iç piyasada gerçekleştireceği üç borçlanma ve Ocak ayı tüketici güven endeksi verileri bulunuyor.

Hazine, bugün dört yıl vadeli tahvilin ilk ihracı ile altı yıl vadeli değişken faizli tahvilin yeniden ihracını gerçekleştirecek. Ayrıca, Hazine’nin beş yıl vadeli kira sertifikasının doğrudan satışını yapması bekleniyor. Bankacılar ayrıca, Hazine’den eurobond ihracı da olabileceğini öngörüyorlar.

Piyasalar, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın faiz kararını beklerken, Hazine ihalelerine dair gelişmeler ve iç piyasadaki diğer faktörler de yakından izleniyor.

24 Ocak 2024 Çarşamba gününe ait dolar, euro ve altın fiyatları

Döviz kuru

Dolar

Euro

24 Ocak 2024 Altın fiyatları

Altın yeniden yükselişine devam ediyor. Altın fiyatları 24 Ocak Çarşamba gününe yukarı yönlü seyirde başladı. Gram altın bin 970 lira ve çeyrek altın 3 bin 222 lira seviyesinden işlem görüyor.

Gram Altın

Altın/Ons

Çeyrek Altın

Cumhuriyet Altını

Yarım Altın

Ata Altın

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version