Amazon Prime’ın nefes kesen dizileri dur durak bilmeden yayına devam ediyor! İşte en iyi Prime Video dizileri…

Amazon platformunun ücretli bir versiyonu olan Amazon Prime, komedinden drama birçok farklı kategoride birbirinden iddialı yapımlar ile öne çıkarıyor. İlginin televizyon yapımlarından, dijital platformlara kaymış olduğu şu günlerde Amazon Prime birbirinden güzel seyir tecrübeli yaşatıyor. Orijinal içerikleri ile göz dolduran Amazon Prime dizileri, izleyicilerden tam not almayı başarıyor.

Oldukça uzun bir geçmişe sahip olan Amazon Prime, kendi bulunduğu ülkenin sınırlarından çıkarak Türkiye’ye giriş yaptı. Son dönemlerde ülkemizde ki popülaritesini de arttırmayı başaran platform, yapımlarının kalitesi ile hızlı bir şekilde üye sayısını arttırmaya devam ediyor.

IMDB Rekorunu Elinde Tutan Amazon Prime Dizileri

Dizi ve film konusunda milyonlarca izleyicinin puanını yansıtan IMDB, Amazon Prime dizilerinin de puanlanmasını sağladı. Puanlamada önce çıkan Amazon Prime dizileri hem konuları hem de dizi kadrosunda yer alan oyuncuların performansları ile dünya genelinde kendilerinden söz ettirmeyi başardı. İşte 8 puanın üzerinde bir değere sahip olan Amazon Prime dizileri:

Diğer Amazon Prime Dizileri

IMDB puanı ile göze çarpan diğer Amazon Prime dizileri şu şekilde:

Amazon Prime Üyelik Fiyatları

Amazon Prime Türkiye, açılışa özel indirimli fırsatlar sunuyor. İlk ay ücretsiz deneme hakkı veren dijital platform, birinci ayın sonlanması ile birlikte abonelerinden aylık 7,90 TL’lik bir ödeme talep ediyor.

Exit mobile version