Ekonomi

Amazon Türkiye nisan ayı kampanyalarını başlattı: Elektronik ürünlerin fiyatları, 18 Nisan tarihine kadar dibe çekildi!

2 yılı aşkın süredir hayatımızda olan koronavirüs salgını nedeni ile gündelik hayat içerisinde yıllardır sürdürülen birçok alışkanlık, farklı yönlere doğru gelişim gösterdi. Salgının etkilediği en önemli alışkanlıklardan biri ise alışveriş deneyimleri oldu. AVM’lere, mağazalara ya da diğer satış noktalarına giderek kalabalık ortamlar içerisine girmek istemeyen vatandaşlar, temel ihtiyaçlarını ya da diğer lüks tüketim ürünlerini, internet platformları aracılığı ile karşılamaya başladılar. Bu noktada vatandaşlar tarafından en çok tercih edilen alışveriş platformlarından biri Amazon Türkiye oldu.

Geliştirdiği indirimli ürün kampanyaları ve Prime üyelik ayrıcalıkları ile vatandaşlara uygun ve kaliteli alışveriş deneyimi yaşatan Amazon Türkiye, nisan ayının gelmesi ile birlikte bahar kampanyalarını başlattığını duyurdu. Amazon Türkiye’nin resmi internet sitesi aracılığı ile satışa sunulan birçok kategori ürününde, 18 Nisan’a kadar indirimli fiyat politikasının yürütüleceği bildirildi.

Amazon Türkiye Bilgisayar İndirimleri

Amazon Türkiye “Bahar Fırsatları” kategorisi altında indirimli fiyatlar aracılığı ile satışa sunmuş olduğu bilgisayar ürünleri ile dikkat çekmeyi başardı. Alışveriş platformu, tüketiciler tarafından sıklık ile tercih edilen bilgisayar ürünleri için hızlı ve ücretsiz teslimat garantisi de verdi.

Amazon Türkiye’nin resmi internet sitesinde satışa sunulmuş olan bazı bilgisayarların fiyatları şu şekilde belirlendi:

  • HP Dizüstü Bilgisayar 15.6” FHD: 4.999 TL
  • Acel Aspire 3: 7.999 TL
  • Monster Abra A5: 12.374 TL

Amazon Türkiye Cep Telefonu İndirimleri

Amazon Türkiye “Bahar Fırsatları” kategorisi altında satışa sunmuş olduğu bazı cep telefonu modellerinin fiyatlarını şu şekilde belirledi:

  • Xiaomi Redmi 9C 2+32 GB Gri: 2.259 TL
  • Casper Via E4 32 GB: 1.980 TL

Amazon Türkiye Televizyon İndirimleri

Amazon Türkiye “Bahar Fırsatları” kategorisi altında satışa sunmuş olduğu bazı TV modellerinin fiyatlarını şu şekilde belirledi:

  • Grunding 82 Ekran Uydu Alıcılı Smart TV: 2.843 TL
  • Axen 55” UHD Android Smart LED TV: 5.409 TL