Ekonomi

Anadolubank akaryakıt kampanyasını başlattı: Yeni gelen tüm ticari müşterilere yüzde 10 indirim!

Geride bıraktığımız yılın son aylarına doğru yükselişe geçen dolar kuru, aralık ayının ikinci haftasına gelindiğinde kendi tarihinin rekor seviyesini görerek 18 TL’ye kadar yükselmişti. Beraberinde euro kurunu 20 TL’ye ve gram altın fiyatını bin TL’ye yükselten dolar kuru, bu gelişmeleri ile birlikte gündelik hayatta satın alınan ürünlerin ve diğer hizmetlerin yüksek oranlı zamlar ile karşılaşmasına sebep oldu. Yapılan zamlardan en çok etkilenen sektörlerden biri ise ocak ayında duyurulan yeni fiyatları ile birlikte akaryakıt sektörü oldu.

Ekonomik gelişmelere bağlı olarak ocak ayında zamlanan akaryakıt fiyatları, mart ayında resmen başlayan Rusya- Ukrayna savaşının brent petrole değer kazandırması ile birlikte arka arkaya zamlar görmeye devam etti. Savaşın ilk günlerinde 25 TL seviyesine kadar yükselen motorin ve benzin fiyatları, bir süredir ılıman bir müzakere sürecinin yönetilmesinden ötürü gerilemeyi başardı. Ancak hala vatandaşın bütçesini aşan seviyelerde olan akaryakıt fiyatları, özellikle birden fazla araca akaryakıt almak zorunda olan ticari firmalarının destek arayışı içerisine girmelerine sebep oldu.

Ticari firmaların akaryakıt giderleri için sürdürdükleri destek arayışlarına, Anadolubank’tan yanıt geldi. Banka, ilk kez Visa kart sahibi olan ticari müşterilerine akaryakıt alışverişleri karşılığında yüzde 10’a kadar destek olacağını bildirdi.

Anadolubank Akaryakıt Kampanyası 2022

Anadolubank tarafından duyurulmuş olan akaryakıt kampanyasına göre banka bünyesinden ilk kez Visa Ticari Kredi Kartı sahibi olan ve BP taşıtmatik sisteminden alışveriş yapan müşterilere yüzde 2, kartını taşıtmatik sistemine kayıt ettirenlere ise yüzde 10 akaryakıt indiriminin yapılacağı bilgisi kaydedildi.

Anadolubank Akaryakıt Kampanyasının Ayrıntıları

Anadolu Bank’ın BP’den alışveriş yapacak olan Ticari Kredi Kartı müşterileri için geliştirmiş olduğu akaryakıt kampanyasından, bankamatik sahipleri yararlanamamaktadır. Banka, firmanın sahip olduğu araç sayısına göre belirli oranlarda akaryakıt indirimi uygulayacaktır.

Anadolubank Akaryakıt Kampanyası Başvurusu

Anadolubank’ın akaryakıt kampanyasından yararlanabilmek için 30 Haziran tarihine kadar BP’nin resmi internet sayfasında bulunan taşıtmatik kategorisinden kampanya sözleşmesinin imzalanması gerekmektedir.