Anadolubank, dükkan, arsa ve tarla satışına başladı! Fiyatları görenler, inanamadı! Antalya Elmalı’da 160 bin TL’ye satılık arsa!

Son dönemlerde düzenlemiş olduğu kampanyalar sayesinde bankacılık sektörünün aranan isimlerinden olma yolunda önemli adımlar atan Anadolubank, ülke vatandaşlarını yakından ilgilendiren bir duyuru yayınladı. Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerinin devam ediyor olması ve diğer faktörlerin varlığı sebebi ile oldukça yükselen gayrimenkul fiyatlarına karşın vatandaşın yanında yer aldığını duyuran banka, herkesin uygun fiyatlar karşılığında gayrimenkul sahibi olabileceğini bildirdi.

Muzayede.com aracılığı ile gayrimenkul satışı hizmeti sunduğunu duyuran Anadolubank, yeni ilanlar yayınlayarak ihale sürecine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Anadolubank’tan 133 Metrekarelik Dükkan Satışı İlanı!

Artan konut fiyatlarına inat uygun fiyatlı gayrimenkul satışı hizmeti sunmaya devam eden Anadolubank, Muzayede.com isimli yasal ihale platformu aracılığı ile yeni bir satılık gayrimenkul ilanı yayınladığını belirtti. Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde yer alan satılık dükkana ilişkin ayrıntılar, tüketiciler ile paylaşıldı.

Anadolubank’ın Muzayede.com aracılığı ile yayınlamış olduğu ilana göre Tekirdağ- Süleymanpaşa’da bulunan dükkanın 133 metrekare büyüklüğünde olduğu öğrenildi. Banka, ilgili dükkan için belirlenmiş olan ihale başlangıç fiyatını 550 bin TL olarak duyurdu.

Anadolubank’tan Yatırımlık Arsa Satışı!

Anadolubank, satılık dükkan ilanından sonra bir de satılık tarla ilanı yayınladı. Antalya’nın Elmalı ilçesinde bulunan ve yatırımlık olarak değerlendirilmeye açık bulunan satılık tarlaya ilişkin ayrıntılar paylaşıldı.

Anadolubank’ın Muzayede.com aracılığı ile yayınlamış olduğu satılık tarla ilanına göre Antalya- Elmalı’da bulundan tarlanın 4 bin 432 metrekare büyüklüğünde olduğu öğrenildi. Banka, ilgili tarla için belirlenmiş olan ihale başlangıç fiyatını 160 bin TL olarak duyurdu.

Anadolubank’tan Tarla Satışı!

Anadolubank dükkan ve arsa ilanından sonra bir de tarla satışı ilanı yayınladı. Banka, Denizli’nin Çivril ilçesinde bulunan 20 bin 600 metrekarelik tarla için 150 bin TL başlangıç fiyatlı ihalenin başladığını duyurdu.

Exit mobile version