Anadolubank Gayrimenkul İzmir satılık gayrimenkul ilanları: Bahçe 85 bin TL, tarla 290 bin TL, apartman dairesi ise…

Anadolubank, elinde bulunan icralık gayrimenkulleri kendi platformu üzerinden satışa sunduğunu duyurarak ilgili ihalelerine ve ihalelerine konu olan gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ANADOLUBANK’TAN ANADOLUBANK GAYRİMENKUL DUYURUSU!

Gelişimini sürdüren özel bankalardan olan Anadolubank, elinde bulunan icralık gayrimenkullerin satışlarını gerçekleştirmek için Anadolubank Gayrimenkul platformunu geliştirdiğini ve söz konusu platform üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu.

ANADOLUBANK SATILIK GAYRİMENKUL İLANLARI!

Anadolubank, yeni dönemde satılık gayrimenkul ilanlarını yayınlayacağını duyurmuş olduğu Anadolubank Gayrimenkul üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini bildirdi. Banka söz konusu ihalelerine onu olan icralık gayrimenkullerin, İzmir il sınırları içerisinde bulunduklarını belirterek ayrıntıları şu şekilde sıraladı:

ANADOLUBANK İHALELERİ KATILIM SÜRECİ

Anadolubank’ın kendi platformu Anadolubank Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu İzmir ihalelerine veya diğer ihalelere katılım sağlayarak uygun fiyatlar karşılığında kendi malına sahip olmak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, ilgili ihale ilanının alt kısmında yer alan teklif formunu doldurmaları ve bankaya iletmeleri gerekmektedir. Başvurusu olumlu sonuçlanan tüketici, ihale kapsamında online fiyat teklifi verme hakkına sahip olacaktır.

Exit mobile version