Ekonomi

Anadolubank icralık gayrimenkul ilanları: Aydın’da 39550 metrekarelik zeytinlik alan 600 bin TL’den satışa sunuldu!

Gelişimini sürdüren özel bankalardan birisi olarak hizmet veren Anadolubank, elinde bulunan icralık gayrimenkuller için Muzayede.com platformu üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini bildirdi. Banka, satışta olan icralık gayrimenkullerine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

ANADOLUBANK’TAN AYDIN’DA SATILIK ZEYTİNLİK İLANI!

Anadolubank Muzayede.com platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihale kapsamında Aydın ilinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını belirterek ayrıntıları ilgilileri ile paylaştı.

Anadolubank tarafından satışa sunulmuş olan icralık gayrimenkulün zeytinlik alan niteliğinde olduğu bildirilirken, gayrimenkulün Aydın ilinin Sultanhisar ilçesinde olduğu belirtildi. Toplam kullanım alanı 39 bin 550 metrekare olarak açıklanmış olan zeytinlik için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifi ise 600 bin TL olarak duyuruldu.

ANADOLUBANK’TAN AYDIN’DA SATILIK TARLA İLANI!

Anadolubank Muzayede.com platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihale kapsamında da Aydın ilinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını belirterek ayrıntıları ilgilileri ile paylaştı.

Anadolubank tarafından satışa sunulmuş olan icralık gayrimenkulün tarla niteliğinde olduğu bildirilirken, gayrimenkulün Aydın ilinin Çine ilçesinde olduğu belirtildi. Toplam kullanım alanı 28 bin 994 metrekare olarak açıklanmış olan tarlanın 15/28 hisse ile satışta olduğunu belirten Anadolubank, ihale başlangıç bedelini 150 bin TL olarak duyurdu.

ANADOLUBANK’TAN BALIKESİR’DE SATILIK TARLA İLANI!

Anadolubank Muzayede.com platformu üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihale kapsamında Balıkesir ilinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını belirterek ayrıntıları ilgilileri ile paylaştı.

Anadolubank tarafından satışa sunulmuş olan icralık gayrimenkulün tarla niteliğinde olduğu bildirilirken, gayrimenkulün Balıkesir ilinin İvrindi ilçesinde olduğu belirtildi. Toplam kullanım alanı 5 bin 67 metrekare olarak açıklanmış olan tarla için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifi ise 1 milyon 50 bin TL olarak duyuruldu.